Alltid gratis frakt | 30 dagars kredit

Din kundvagn är tom

Köp flytbryggor online till bra pris och gratis frakt

I Kategorien flytbryggor hittar man lösningar för många olika målgrupper, de flytbryggor vi levererar är optimalt utrustade för både bad, fiske och lättare båttillägning. Flytbryggorna är tillverkade för att tåla påfrestande miljöer. Med en flytbrygga blitt tillgängligheten till vattnet lättare för både fiskare som badare. Under denna kategori hittar du även ramper för vattenskotrar.

Mer information om flytbryggor

Flytbryggors enkelhet

När det kommer till att anlägga en brygga är detta ofast något som är synonymt med att ta tid. Flytbryggor är däremot inte lika tidskrävande att anlägga, leverade färdigställda från fabrik gör att dessa är lätt kan sjösättas redan första dagen. Även om en flytbrygga från oss klarar av kallare klimat så är dessa ändå lätta att ta upp för vinterförvaring, lika lätt är det att placera i vattnet igen när våren och sommaren närmar sig. 

En flytbrygga för alla

Oavsett om det gäller bad eller fiske ska man kunna lita på säkerheten och bärkapaciteten, med flyblocken placerade på stategiskt under bryggan gör att stabilitten blir bättre och säkerheten höjs. För personer med rörelsehinder blir detta extra viktigt, därför erbjuder vi flytbryggor optimerade för rullstolar och dylikt, med sin extra bredd, räcke och räfflade däck gör vårt bad- och fiskepaket kan användas av alla oavsett förutsättningar.

Material

Hos Uteprodukter finns det flytbryggor i både polyten som är nästan helt underhållsfritt och av ett material som minksar halkrisken, dessa typer av flytbryggor kan även ligga kvar i vattnet när isen lägger sig, under förutättningar att vattennivån in skiljer sig för mycket. Vi har även flytbryggor tillverkade i trä för att lättare smälta in i utomhusmiljöer, dessa är räfflade för att minska halkrisken.

Vattenskoterramp

En ramp för vattenskoter minkar risken markant för skador som kan uppstå vid sjögångar. Våra EZ dock ramper är lätta att använda genom sina rullare på vardera sida av den v-formade rampen vattenskottern lätt använder som en påfart. Med sina justerbara hjul kan rampen anpassas efter skrovet. Våra ramper är tillverkade i polyten vilket även gör ramperna underhållsfria och anpassningsbar. Rampen går att enkelt kopplas ihop med en reden befintligt EZ dock brygga eller anlägga till en befintlig brygga.