Alltid gratis frakt | 30 dagars kredit

Din kundvagn är tom

Köp gungor & gungställningar online till bra pris och gratis frakt

Gungor och gungställningar är själv hjärtat på alla lekplatser.  När det gäller denna typ av utrustning är kvaliten extremt viktigt. All våra gungor och gungställningar är utformad och producerad enligt de krav som finns. Vi erbjuder ett brett sortiment av gungställningar och gungor för så väl offentligmiljö som för den privata trädgården. Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om våra gungor och gungställningar.

Mer information om gungor & gungställningar

Gungan har i alla tider varit ett populärt lekredskap för barn i alla åldrar. Det är stora skillnader på de krav som ställs på en offentlig gungställning i förhållande till den som bara skall vara hemma i den privata trädgården. Vårt sortiment innefattar allt från lösa gungsäten till kompletta gungställningar. 

Vi har gungsäten anpassade till dem allra minsta i form av babygungsitsar till enkeldäcksäten och dubbeldäcksäten och fågelbogungor. Givetvis finns dem med och och utan inplastad kättning. Gungsätena passar för utbyte till de flesta gungställningar och är testade och godkända för offentliga lekplatser.

Vi har även ett brett sortiment av gungställningar anpassade för det privata hemmet. Dessa gungor är mycket prisvärda och håller högkvalité. I vårt sortiment för privatbruk, finner Ni klassiker som cancan-gungan och fina gungställningar i trä. Dessa är givetvis både CE- och TÜV- godkänd för lek i den privata trädgården.