Alltid gratis frakt | 30 dagars kredit

Din kundvagn är tom

Köp staket & räcken online till bra pris och gratis frakt

Vi har stacket och räcken som funger utmärkt både som skydd och avgränsning i tuffa offentliga miljöer. Med varation på olika färger, storlekar och moddeler kan staketen och räcken anpassas till olika miljöer där de behövs. Våra staket går också med enkla monteringar att förlängas, så att staket kan anpassas efter området det ska skydda. Ett räcke innebär inte bara utsmyckning utan även en säkerhet för fotgängare och cyklister från biltrafik.

Mer information om staket & räcken

Mer om Staket och Räcken

Med ett staket ökas säkerheten men framförallt kan det också användas för att skydda platser som man i normala fall inte vill ha så mycket aktivitet på. Staketen gjuts ner i marken vilket också gör att de står stadig för både ökad säkerhet och minksar risken för förstörelse. Med de olika färgkombinationerna som kan erbjudas gör också att man kan välja den kulör som passar just den miljön.

Att förlänga staket

Med förlänginsalternativ till staketen gör det lätt att anpassa formen på staketet efter det område man vill inhängna. Dessa monteras efter i en följd efter varandra och kan vinklas på olika sätt. Ytterligare förlängingssektioner går att hitta som tillval.

Material

Våra staket är gjorda av elförzinkad, pulverlakerad och passiverat stål.