Alltid gratis frakt | 30 dagars kredit

Din kundvagn är tom

Köp ställningar & fallskydd online till bra pris och gratis frakt

Under kategorin ställningar och fallskydd har vi samlat alla typer av ställningar. Oavsett om du skall måla om sommarstugan eller utföra jobb som professionell fackman, så har vi produkterna som passar Er. Vi har även ett stort utbud av rullbara plattformar som uppfyller kraven för ”bra arbetsmiljöval” perfekt för exempelvis lagerplatsen. Vi håller alltid lågpriser och snabba leveranser på våra ställningar. Kategorin innefattar även riktigt prisvärda fallskydd med snabba leveranser. Givetvis uppfyller våra fallskyddsselar kraven enligt EN361:2002 och EN358:1999. Kontakta gärna oss för mer information om våra ställningar och fallskydd.

Mer information om ställningar & fallskydd

Vare sig om du vill ha en enkel hobbyställning, eller en robust rullställning för proffs så har vi den Ni efterfrågar. En hantverksställning går fort och enkelt att bygga ihop, då men har en ihopfällbar grundsektion som man sedan bygger på. Med en rullställning börjar man bygga från grunden. Fördelen med en rullställing är att den finns med dubbel plattformsbredd, och fler längder på plattformen. En rullställning kan man även få med trappor. Vi har även TMR eller rullbar plattform som med också kallas för. En rullbar plattform passar perfekt på lagret, i butiken eller då man utför montagearbeten.
 Arbetsplattformen är ett bra alternativ till den traditonella ställningen, då man står man stadigt på en plattformshöjd upp till 1,8 meter. Under denna kategorin har vi även olika fallskyddsselar. Vi har fler prisvärda paket med selar, och givetvis uppfyller selarna och stödbälten kraven enligt EN361:2002 och EN358:1999.

Du kan köpa fallskyddselen löst eller i paket med rep och glidlås alternativt med block.  Block använder man tillsammans med fallskyddsselen vid höghöjdsarbeten i exempelvis en skylift. Repet använder man när utför jobb på exempelvis på tak. Saknar ni någon produkt under kategorin Ställningar-Fallskydd tveka inte med att kontakta oss.