Din kundvagn är tom

HemAvfall & ÅtervinningSophantering & ÅtervinningAvfallsskåp

Avfallsskåp

Söker du efter ett bastant avfallsskåp för smidig och säker hantering av biologiskt eller farligt avfall? Då föreslår vi att du tar en närmare i titt i denna kategori på Uteprodukter.se. Här finner du praktiska avfallsskåp i olika storlekar och modeller, såväl för trygg förvaring av miljöfarligt avfall som enkel insamling av matrester för kompostering. Och varför inte förenkla ytterligare för de boende genom att tillhandahålla matavfallspåsar i ett prydligt väggskåp? Självklart har vi även sådana i utbudet! Kontakta oss för offert eller lägg din order direkt online!

Samhället blir allt mer miljömedvetet och det ställs allt högre krav på sophanteringen, inte minst när det gäller källsortering av hushållsavfall. För att våra matrester ska kunna förvandlas till miljövänlig biogas och nyttig biogödsel måste de sorteras på rätt sätt och hållas separerade från icke-biologiskt material. Som fastighetsägare ansvarar man för att förse de boende med lämpliga påsar och kärl för insamling av matavfall. Hos oss på Uteprodukter.se hittar du både sopkärl, avfallsskåp och praktiska väggskåp för smidig distribution av matavfallspåsar. Våra låsbara avfallsskåp kommer i olika storlekar som passar både till privata villor, bostadsrättsföreningar, hyreshus, restauranger och storkök. Varje avfallsskåp har plats för två sopkärl på antingen 140 eller 240 liter och är utrustat med smidiga inkastlock och öppningsbara sidor för enklare tömning. Notera att sopkärl och låssatser säljes separat, så glöm inte att beställa till dessa i samband med att du köper ditt avfallsskåp!

När det gäller förvaring av miljöfarligt avfall, såsom batterier, oljor och kemikalier, ställs det extra höga krav på säkerheten. Farligt avfall bör alltid hållas inlåst i en så kallad miljöcontainer, vilket i praktiken är ett säkerhetsklassat stålskåp. För industrier, återvinningsstationer och liknande verksamheter som har behov av att kunna lagra miljöfarliga restprodukter på ett säkert sätt kan vi erbjuda rejäla, låsbara avfallsskåp i zinkbelagt stål som är speciellt anpassade för förvaring av farligt avfall i tuffa miljöer. Om du har några frågor gällande dessa eller våra andra avfallsskåp är du alltid välkommen att höra av dig!