Din kundvagn är tom

HemFågelskrämma & SkadedjurFågelnät

Fågelnät

Med fågel- och insektsnät får du hjälp med att hålla oönskade gäster borta. Ett kattnät kan användas för att skapa en säker miljö på balkongen, utan risk för att din katt ska hitta på allt för våghalsiga äventyr. Uteprodukter har ett stort sortiment av nät med olika längder och storlekar att välja mellan. Varje nät har flertalet olika användningsområden och samtliga produkter har en mycket kraftig konstruktion och håller högsta kvalitet. Tillverka myggfönster, skydda odlingar eller hägna in uteplatsen. Vi hjälper gärna till om du har frågor, välkommen att kontakta oss!

Köp fågelnät för skorsten, balkong och pallkrage

Fåglar kan ställa till med stor förödelse på både byggnader och växter. I skorstenen finns det risk för att fåglar bygger bo och i en pallkrage kan de njuta av en riktig festmåltid. Placera ut fågelnät över skorstenen för att inte riskera att det blir stopp i rök- och ventilationskanaler. Ett fågelnät över pallkragen förhindrar att fåglar äter upp dina jordgubbar. Med fågelnät på balkongen stoppar du djuren från att ta sig dit och skita ner. Att använda fågelnät är enkelt och minskar risken för problem med alla typer av fåglar.

Insektsnät till dörr, fönster och takfot

Sommartid kan det vara underbart att sova med fönstret öppet så att det fläktar. En nackdelen är alla insekter som följer med in. Att försöka somna med en mygga som surrar runt i rummet är väldigt irriterande. På samma sätt kan du vilja ha balkong- eller altandörren öppen. Med insektsnät till dörr och fönster kan du låta den friska luften strömma in men samtidigt hålla alla insekter borta. Det går även att använda insektsnät till takfoten. På så sätt hindrar du exempelvis getingar från att bygga bon, vilket kan bli ett störande problem sommartid. Montera insektsnät direkt mot takfoten genom att exempelvis häfta fast det, eller bygg ramar som passar in i fönster och dörrar.

Säker balkong med kattnät

Katter är nyfikna djur som tycker om att utforska och klättra. På en balkong finns alltid risken att de kommer smita ut eller trilla ner från hög höjd. Kattnät på balkongen låter dig slappna av och katten kan säkert spana på fåglar. Maskorna på ett kattnät på rulle är större än insektsnät och släpper därför in solljus på ett helt annat sätt. Bra balkongnät för katter skapar en hög säkerhet och är tillverkat i tåligt material. Du kan klippa och anpassa kattnätet efter dina behov.

Håll borta fåglarna med takfotsnät

Många fåglar trivs under takpannorna på huset. Här bygger de bo och kan orsaka skador på byggnaden. Ett annat problem är att fåglar kan sprida exempelvis salmonella, kvalster och andra bakterier. Ett takfotsnät är en enkel lösning som förhindrar att fåglar tar sig in i ihåliga utrymmen. Takfotsnätet har en enkel montering där du klipper önskad storlek och fäster med klammer, spik eller liknande. Du använder nät till takfoten genom att fästa det på önskad plats – snabbt och enkelt för att motverka besvär med fåglar och insekter.