Din kundvagn är tom

HemTrafik & VägTrafikavstängare

Trafikavstängare

Finns det områden där ni inte vill ha trafik eller vill minska hastigheten i ett bostadsområde? Köp ett trafikhinder i form av en blomkruka och ställ ut i vägen. Hindret uppfyller sin funktion samtidigt som det blir en vacker dekoration efter vägen. Vi har ett stort utbud av produkter och hjälper er gärna att hitta det barriärelement som passar era behov bäst. Kontakta oss om ni har frågor eller funderingar om våra trafikavstängare.

Köp trafikavstängare för offentlig parkering

Offentliga parkeringar kan kräva en eller flera trafikavstängare för att ni kan vara säkra på att trafiken inte går utanför den tänkta ytan. De produkter som vi säljer är anpassade för de tuffare tag som ofta uppstår i offentliga miljöer. Det är många människor som dagligen utnyttjar en offentlig parkering, se därför till att ni skapar de bästa förutsättningarna för dem. Med en trafikavstängare blir det tydligt var och hur det är tillåtet att parkera samtidigt som exempelvis gångvägar kan skärmas av väldigt enkelt.

Avgränsa ytorna med robust betongbarriär

En robust betongbarriär kan hjälpa till att både skydda fasaden eller sänka hastigheten vid en utvald sträcka. Betongbarriärer kan också placeras ut på exempelvis gång- och cykelvägar för att göra det omöjligt för bilburna att nyttja vägen. Vi har ett brett sortiment och kan erbjuda många olika modeller, allt för att ni ska hitta det som passar ert behov bäst. Det är alltid fri frakt och snabb leverans från oss, oavsett om ni är privat- eller företagskund. Vi hjälper gärna till med att hitta den betongbarriär som passar er allra bäst.

Sätt upp skylt med klassiska betongblocket särimner

Ett klassiskt betongblock med möjlighet att sätta upp en skylt. Reflex finns att köpa som tillval om ni önskar. Självklart går det alltid att komplettera sitt betongblock med en skylt i efterhand, vilket kan vara bra att ha så att fordon lätt kan upptäcka det trafikhinder som finns. I mitten på betongblocket finns ett hål som gör det möjligt att montera ett stolprör. På stolpröret kan trafikmärken eller personliga skyltar monteras för att exempelvis markera ut enskilda parkeringsplatser.

Tydliga p-platser med barriärelement i betong

P-platser kan vara väldigt eftertraktade om de ligger bra till. Med barriärelemnt i betong är det lätt att markera ut var den angivna parkeringen är. På så sätt slipper ni att parkeringen används på ett felaktigt sätt som kan orsaka onödig trängsel och irritation. Tydliga barriärelement är ett måste på större parkeringar för att också förhindra att personer smiter in eller ut från parkeringen där det inte är tänkt. Vi hjälper gärna till med att guida er till den mest optimala lösningen för ert behov.