Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöStudsmattor

Studsmattor

Det är något speciellt med en stor studsmatta ute i trädgården. Den lockar till liv och rörelse. Barn älskar att hoppa studsmatta, men vi vågar nästan lova att även du som vuxen kommer att prova några hopp. Varför inte låta hopp på studsmattan blir en del av din träning? Även trampoliner är väldigt populära. Här kan du köpa studsmattor och trampoliner i olika storlekar och former, både till privata trädgårdar och offentliga lekplatser eller till skolgårdar och förskolegårdar. Välkommen att beställa en säker trampolin eller studsmatta av hög kvalitet hos oss på Uteprodukter.
 

STUDSMATTOR I OLIKA STORLEKAR OCH FORMER

Det är viktigt att studsmattan är stabil och säker samt tillverkad i ett hållbart material. Studsmattan ska hålla för mycket lek och bus och klara av att stå utomhus i olika väder. Vi erbjuder studsmattor från Salta. Fundera över var studsmattan ska stå och vem som kommer att använda den mest. För mindre barn kan en liten studsmatta räcka långt, men lite äldre barn brukar tycka att en stor studsmatta är roligare att hoppa på. Det finns till exempel studsmattor med nät med en diameter på 305 och 366 centimeter, men också större som har en diameter på 396 centimeter eller 427 centimeter. Nät till studsmattor är viktigt ur ett säkerhetsperspektiv, men även om studsmattan har nät ska mindre barn inte lämnas ensamma på en studsmatta. Det är också bra att inte vara för många samtidigt på studsmattan. Risken att en olycka händer är större då. Självklart ska inte heller maxvikten överskridas. 
Vill du ha en lite mer stilren och diskret studsmatta på gården kan du välja att köpa en nedgrävd variant. Den hamnar i princip i markhöjd. För mindre barn är en nedgrävd studsmatta enklare att kliva på och av. En annan fördel är att den står mer stabilt i hårda vindar än en vanlig studsmatta med en ställning. Nedgrävda studsmattor finns också i olika storlekar och former, bland annat runda och rektangulära.

TRAMPOLIN UTOMHUS FÖR BARN OCH VUXNA

En trampolin ger också både glädje och intensiv träning. Våra trampoliner är avsedda för utomhusbruk och ska grävas ner. De passar till exempel bra att placeras på lekplatser, skolor, förskolor och utegym. Trampolinerna är tillverkade i väderbeständiga material och dessutom vattentäta och kan användas året runt. Liksom våra studsmattor finns trampolinerna i olika storlekar och former, och du kan välja en kvadratisk, rund eller avlång trampolin.
En studsmatta eller trampolin är en leksak som uppmuntrar både barn och vuxna att vara aktiva. Och att röra på sig är viktigt för att må bra. Var köper man då en studsmatta eller trampolin? Att beställa och köpa en studsmatta eller trampolin gör du enkelt och smidigt här på nätet hos oss på Uteprodukter. Monteringen är enkel. Det underlättar dock att vara två personer. En nedgrävd studsmatta eller trampolin är lite mer tidskrävande men när den väl ligger på plats har du en mycket stabil och säker installation.