Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöUtekök

Utekök

Mat som tillagas utomhus smakar bättre. Ett robust utekök skapar en bekväm arbetsstation för att laga mat. Uteprodukter har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som kan utformas till varje behov. Kombinera med fristående hyllor och skapa det optimala utrymmet. Tillbringa mer tid utomhus när värmen kommer med ett utekök – tiden att stå inomhus i ett kök en varm sommardag är förbi, umgås utomhus istället! Vi hjälper gärna till om du har frågor, kontakta oss vi sajten eller på 020-105050.

Köpt fint utekök i trä – finns i gran, svart och vitt

Utekök är alltmer populärt och finns idag i många vackra modeller. Ett utekök i trä passar lika bra till altanen i stadsmiljö som sommarstugan på landet. Välj bland färger som gran, svart eller vitt, klassiska färger som enkelt smälter in med omgivningen. Trä är ett hållbart material som bara blir vackrare med åren. Det går att bygga ett utekök så spartanskt eller uppgraderat som du själv önskar. Sortimentet består av kvalitetsprodukter som är tillverkade för att användas ofta och under lång tid. 

Kombinera olika moduler av utekök

Varje utekök är unikt och det finns mängder med variationer för att hitta rätt lösning till dig. Uteprodukter säljer olika moduler av utekök som fritt kan kombineras med varandra. Det betyder att det alltid går att uppgradera och bygga ut köket allt eftersom intresset finns. Moduler för rinnande vatten, extra bänkyta eller plats att grilla och laga mat. Utseendet på varje modul varierar med smala ribbor eller ett mer rejält intryck. En smaksak vad du personligen föredrar att använda till och skapa en mysig samlingspunkt för hela familjen att samlas runt.

Brickbord och hyllor för användning utomhus

Förvaring något som vi sällan får för mycket av. Hyllor som kan användas utomhus gör det möjligt att förvara kastruller, stekpannor och annat köksgeråd. Brickbord är lätta att flytta runt och skapar extra avlastningsytor på nolltid. Använd vid matlagning för att skära upp grönsaker eller duka fram den lagade maten och servera på ett snyggt sätt. Tåliga produkter som är framtagna för utomhusanvändning. Finns i flera storlekar för att passa in och låta din dröm om ett utekök gå i uppfyllelse.

Bygg ett utekök för altan eller trädgård

Det finns ingen placering av ett utekök som är rätt eller fel. Använd altanen eller skapa en egen oas mitt i trädgården. Sortimentet består av prisvärda produkter som alltid levereras fraktfritt. Med ett utekök är det lätt att maximera det ljumma sommarkvällar och laga mat tillsammans. Fördelarna med ett utekök är många. Låt dig inspireras av bilderna på vår hemsida och skapa den ultimata platsen att laga mat på. Ett komplett utekök av moduler låter dig göra så mycket mer än bara grilla!