Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöBelysningDekorationsbelysning

Dekorationsbelysning

Dekorera din utomhusmiljö med små ljuskällor för en trivsam miljö, ett enkelt sätt att göra trädgården välkomnande även under de mörka månaderna på året. Belysningen är tillverkade för att klara av den nordiska utomhusmiljön. Med förgrenar kan man enkelt koppla ihop flera olika belysningar för en magisk helhetsupplevelse. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, vi hjälper gärna till med ditt val av dekorations- och trädgårdsbelysning.

Skapa en trevlig utomhusmiljö med dekorationsbelysning. Trädgårdsbelysning finns flera storlekar och många olika modeller. Uteprodukter har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som kan användas i en privata trädgården eller på offentlig plats. Lys upp stengången till entrén eller skapa spänning i rabatten. Det gör stor skillnad med vacker dekorationsbelysning utomhus när mörkret kommer smygande.

Köp dekorationsbelysning för utomhusmiljöer

Låt utomhusmiljön komma till liv. Dekorationsbelysning skapar spännande effekter och ger intryck av en helt ny trädgård. Genom att kombinera flera typer av utomhusbelysning är det möjligt att skapa en magisk känsla. Från små stenar som ger en mysig belysning till spottar som lyser upp och ger mycket ljus. Det finns dekorationsbelysning i både singel- och flerpack. Det är bara fantasin som sätter gränser för hur dekorationsbelysning i utomhusmiljöer kan användas. Slingor i ett träd eller lampor vid altanen är två exempel på hur belysningen kan användas.

Stämningsfull belysning i led för din trädgård

Det finns flera fördelar med att använda LED-belysning i trädgården. LED har har en mycket lång brinntid och en låg energiförbrukning. Välj bland spännande och stämningsfull LED-belysning för din trädgård. I det breda sortimentet finns flera typer av lampor att välja på som kan placeras på flera platser utomhus. Lätt att hitta en favorit till både små och stora trädgårdar. Sortimentet uppdateras löpande och trädgårdsbelysning kan varieras i det oändliga. En beställning från Uteprodukter är fraktfri och vi skickar alltid med snabb leverans. 

Fina ljusstenar med ett naturligt utseende

Ljusstenar är en rolig detalj som passar extra bra i buskage och annan vegetation. Skenet från en ljussten är behagligt och framhäver vegetationen som finns runt den på ett naturligt sätt. På ytan ser det ut som en helt vanlig sten som avger ett vitt och varmt sken i mörkret. Stenarna finns i två storlekar och kan kombineras för att skapa variation. Lika uppskattat i den egna trädgården som att ge bort i present till nybliven husägare. Annorlunda och vacker trädgårdsbelysning.

Dekorationsbelysning i paket – 2- och 3-pack

Investera i dekorationsbelysning som kommer i flerpack för att lätt kunna skapa en inspirerande utemiljö. Trädgårdsbelysning i 3-pack som är i flera storlekar och placeras ut tillsammans eller var för sig. Belys ett träd från marken upp i ljuskronan eller använd för att markera ut en garageuppfart. Trädgårdsbelysning är både dekorativt och praktiskt för att lysa upp enstaka områden. Byt plats på dekorationsbelysningen ute och få en annan känsla i trädgården. Uteprodukter säljer bra trädgårdsbelysning som är prisvärd och klarar av de svenska årstiderna.