Din kundvagn är tom

HemMarint & BadDusch & Bad

Dusch & Bad

Förvandla din trädgård till en avkopplande miljö med vårt utbud av dusch- och badprodukter. Från eleganta uteduschar till avancerade spabad, vårt sortiment erbjuder den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och hållbarhet för att passa alla utomhusmiljöer.

Underkategorier

Elegans och funktion i varje dusch

Upptäck vår samling av uteduschar, designade för att erbjuda både praktisk användning och en touch av lyx till din trädgård eller poolområde. Varje dusch är skapad för att ge en behaglig och uppfriskande upplevelse, oavsett om du kommer från en simtur eller bara vill svalka dig under varma sommardagar.

Lyxiga spabad för ultimat avkoppling

Våra spabad är det ultimata valet för dem som söker avkoppling på hög nivå. Med en rad olika modeller att välja mellan, varje med sina unika funktioner och fördelar, kan du skapa den perfekta avkopplingsplatsen i ditt eget uterum.

Praktiska pooltillbehör för ditt badparadis

Komplettera din pool med vårt urval av tillbehör, från rengöringsverktyg till säkerhetsutrustning. Vårt sortiment är noggrant utvalt för att säkerställa att din poolupplevelse är både säker och njutbar, med produkter som är lätta att använda och håller hög kvalitet.

Designade för varaktighet och stil

Alla våra produkter är designade med både estetik och hållbarhet i åtanke. Oavsett vilken produkt du väljer, kan du vara säker på att den inte bara kommer att förhöja utseendet på din utomhusplats, men också tåla tidens tand.

Ditt nästa steg mot en semester i trädgården

Ta första steget mot att skapa din egen avkopplande oas idag med vårt utbud av dusch- och badprodukter. Oavsett om du drömmer om en uppfriskande utedusch eller avkopplande stunder i ett spabad, har vi lösningarna för att göra din dröm till verklighet.