Din kundvagn är tom

HemMarint & BadDusch & BadPooltillbehör

Santorini Pool XL Rund Ø360 x 120 cm, Grey

Pooltillbehör | Santorini Pool XL Rund Ø360 x 120 cm, Grey

Santorini Pool XL Round Ø360 x 120 cm

Artnr 20311

10680 kr

ex moms

Leveranstid:
1–2 veckor

Alltid fraktfritt

Om Santorini Pool XL Rund Ø360 x 120 cm, Grey

Santorini XL Pool (Ø3,60 x 1,20m) är det ultimata poolpaketet för prismedvetna familjer med barn, denna stabila stålväggspool är konstruerad för att tåla lekfullt vattenskoj under flera säsonger. Med sina generösa mått på 1,20m i höjd och 3,60m i bredd är poolen perfekt för äldre barn och vuxna som vill njuta av sommarens underbara väder och en fantastisk badupplevelse i sin egen trädgård. Med en volym på 10 800 liter finns gott om utrymme att simma och leka i vattnet.

Poolen levereras med en 3-stegs säkerhetsstege för enkel och trygg åtkomst. Dessutom ingår en skimmer som effektivt filtrerar bort löv och smuts från vattnet. Skimmersetet är inbyggt och av hög kvalitet, inklusive munstycken för inlopp, poolslangar, klämmor, packningar, adapter för dammsugare och skimmerkorg. Ett filtersystem med filterkulor ingår också för att hålla poolvattnet rent och klart.

Santorini XL Pool är tillverkad av galvaniserat stål i en stilren antracitgrå färg. Stålet har genomgått en multibehandling och lackering för att klara av det krävande nordiska klimatet. Poolens liner är utvecklad i UV-beständig 0,30 mm vinyl för att garantera långvarig hållbarhet och skydd mot solens strålar.

Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori