Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöCykelställ

Cykelställ

Våra cykelställ är tillverkade för att klara av hög påfrestning i offentlig utemiljö, designade för att skapa en snygg, säker och praktiskt cykelparkering. Välj mellan fristående cykelställ, ställ avsedda för väggmontage eller varför inte ett cykelgarage? Du kan känna dig säker med att låsa din cykel i våra cykelställ. Kontakta gärna oss för mer information om våra cykelställ.
 

Underkategorier

Mer information om cykelställ

Cykelställ i stadsmiljö

Svenska kommuner jobbar på olika sätt för att få fler människor att välja cykeln framför bilen. Trots detta finns det i stadskärnorna idag ett underskott av bra parkeringsmöjligheter för cyklister. Förutom att bara kunna låsa fast cykeln ställs det idag krav på att man också ska kunna förankra ramen i cykelstället. En annan viktig aspekt är antalet cyklar som ryms i ett ställ. Rent spontant skulle man kunna tro att ju fler cykelplatser desto bättre, men det kan vara minst lika effektivt att sprida ut parkeringsmöjligheterna och använda ställ som tar t.ex. 1-2 cyklar. Cyklister vill av förklarliga skäl kunna parkera lite överallt och man löser samtidigt problemet med platsbrist. Att integrera cykelparkeringar i stadsplaneringen borde vara en självklarhet.

Modulbaserade cykelställ

Våra modulbaserade cykelställ, t.ex. Cykelställ Spin eller Cykelställ Wave, har blivit mycket populära hos kommuner, butiker, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Modulerna köps i par om två cykelplatser och kan göras så långa som det finns behov för. Eftersom de är tillverkade i varmgalvaniserat stål är de mycket stryktåliga och klarar vårt nordiska klimat utan problem.

Designcykelställ

Våra cykelställ som t.ex. Cykelställ Watch och Cykelställ Guard är stilrena och används flitigt när det ställs stora krav på form och färg. De är också mycket populära när det inte finns plats för längre uppsättningar av cykelställ. Som standard levereras dessa cykelställ galvade men kan också fås lackerat i åtta olika standardfärger. Kontakta oss för specifik kulör.

Cykelgarage

Våra cykelgarage ger är mycket populära vid arbetsplatsen, bostadsrätts- eller lägenhetshuset eftersom de skyddar mot regn och förhindrar blöt sadel.

2-vånings cykelställ

Där utrymmet är begränsat eller man om vill optimera för att få plats med så många cyklar som möjligt, är 2-vånings cykelstället att rekommendera. Vi har flera olika varianter av 2 våningscykelställ beroende på vad du söker. Den enklaste varianten där man lyfter upp cykeln på andra våningen för hand, till dem som är försedda med utdragbar skena samt gasfjäder. Cykelstället finns i flera utförande beroende på hur många cyklar som skall få plats och går att bygga på med fler tills det passar dit utrymme optimalt.

Våra 2-våningscykelställ Tornet är granskat och accepterat av Byggvarubedömningen. Cykelstället har även fått högsta bedömningen av SundaHus. Tål att stå utomhus utan försämrad kvalitet. Levereras med fem års garanti.  Kontakta oss för offert på våra 2-våningscykelställ.