Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöGungorBabygunga

Babygunga

Vem älskar inte att gunga? Att flyga fram och tillbaka i luften är något som både små och stora barn finner massor av glädje i. Redan när barnet är några månader gammalt brukar gungning vara en populär aktivitet. Hos oss hittar du babygungor i olika färger och modeller som bebisarna älskar. Köp en babygunga till trädgården eller lekplatsen för många härliga lekstunder tillsammans. Kontakta oss om du vill ha mer information om babygungor.

Hållbar babygunga i plast

Vill du köpa en ny babygunga till lekplatsen? En babygunga i plast är förmodligen det mest hållbara köpet du kan göra. Materialet är mycket tåligt och passar perfekt både till privata trädgårdar och offentliga lekplatser. Bebisen sitter mycket bekvämt eftersom plasten bland annat fungerar som stötdämpning, något som är viktigt för en rolig och trygg lekupplevelse. Den svarta gungan Gungsits Rinda är en stor favorit hos både barn och föräldrar. Den passar till de allra flesta gungställningarna på marknaden.

Sätt upp barngunga utomhus

När du ska köpa en barngunga till lekplatsen är det viktigt att både tänka på material och bebisens säkerhet. Sätet ska vara stabilt och inte kunna tippa åt sidan, samtidigt som det ska vara bekvämt och hålla för tusentals timmars utomhuslek. Hos oss hittar du flera slitstarka produkter till bra priser som passar den krävande utemiljön. När du handlar hos oss får du dessutom fri frakt och snabba leveranser.