Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapStegar & StällningarTrappstegar

Trappstegar

Trappstegar, trapphusstegar och hushållsstegar är mångsidiga och användbara produkter bland både yrkesverksamma hantverkare och hemmafixare. Alla stegarna finns i många olika modeller, storlekar och utformningar. Oavsett om du bara behöver upp något enstaka steg eller flera meter upp från marken finns det något som passar dina behov. Stegarna är bra för till exempel arbeten vid villor och hus. Kontakta gärna oss om du har frågor om trapp- och hushållsstegar, vi hjälper till med att hitta rätt modell för dig.

Köp trappstege från Wibe i aluminium

Wibe tillverkar sina stegar i Nässjö och är idag den ledande tillverkaren inom Norden. I mer än 90 år har de producerat stegar med stort fokus på kvalitet, vilket märks i deras produkter. Stegarna är tillverkade i aluminium som är ett lätt men samtidigt väldigt hållbart material som tål att användas dagligen i tuffa miljöer bland yrkesverksamma. Produkterna uppfyller höga ISO-standarder för att du ska kunna utföra arbete på säkrast möjliga sätt. Vid köp av Wibe trappstege får du en fantastisk produkt som kommer att kunna användas under många år.

Liten eller hög trappstege – från 2, 3 & 5 steg till 7, 8 & 9 steg

Det går att hitta en trappstege i alla storlekar och former. En liten trappstege med så få steg som två, eller en hög med nio steg eller mer. Trappstegar finns också med hjul på för att enkelt kunna flyttas runt som du önskar. Designen på en trappstege varierar. Till varje produkt finns det bilder och mer information som du kan ta del av. Många trappstegar finns i modeller med till exempel mellan 3-12 steg.

Flexibel trapphusstege & hushållsstege med plattform

Vid arbete i trappor är en trapphusstege oslagbart att använda sig av. Den är designad så att varje ben går att anpassa till önskad längd – det är möjligt att varje ben står på ett eget trappsteg i exempelvis en spiraltrappa. Den fungerar också på andra ojämna ytor och gör att du står väldigt stadigt och kan utföra alla typer av arbeten. En hushållsstege kan användas till många sysslor i vardagen. Med några få steg och en stabil plattform att stå på går det lätt att komma åt och nå annars svårtillgängliga ytor.

Hopfällbar trappstege för användning inomhus & utomhus

Att äga en trappstege kommer med många fördelar. Framförallt är den väldigt praktisk att använda till mycket olika arbeten, både inom- och utomhus. Trappstegen är hopfällbar och tar därför väldigt lite plats när den inte används. Då det går att hitta en trappstege i många olika storlekar finns det modeller för alla behov. En trappstege med plattform gör att du kan stå stadigt också under lite längre perioder. Vid beställning från oss på Uteprodukter handlar du till bra pris, får snabb leverans och alltid gratis frakt. Välkommen!