Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöGungorGungbräda

Gungbräda

Gungbrädan känner vi alla igen från offentliga lekplatser. Ett annat ord för för produkten är vippgunga, och redskapet har varit ett givet inslag lekplatser sedan en lång tid tillbaka. Förutom den klassiska modellen för två personer har vi även alternativ där upp till fyra barn får plats samtidigt – dubbelt så kul, eller hur? Alla våra gungbrädor är hållbara och anpassade för att klara av mycket lek i den offentliga utemiljön. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt gungbräda.

Gungbräda utomhus för barn

Gungbrädan bidrar inte bara till en massa skratt och rolig lek. Genom gungbrädan får barnen även testa på samarbete, att experimentera med tyngdkraften och den stimulerar även barnens balansnerv. Hos oss hittar du gungbrädor för utomhuslek i flera olika modeller, storlekar, färger och materialval. Vi erbjuder både enkla varianter som passar perfekt för lek i den egna trädgården samt större gungbrädor som passar utmärkt på den offentliga lekplatsen. 

Hållbar vippgungbräda i metall

Gungande barn utvecklar styrka, motorik och balans. Vippgungbrädan borde verkligen finnas på alla lekplatsen,  speciellt eftersom den är så rolig! Hos oss hittar du gungbrädor i både trä och metall, på ben eller med fjädrar. Metallgungbrädan är en stor favorit hos barnen och den skiljer sig från den klassiska modellen där ett däck oftast står för dämpningen.