Din kundvagn är tom

HemTransport & FordonRamper

Ramper

Vårt sortiment av ramper består främst i portabla ramper, men även kantstensramper och tröskelramper. Våra portabla ramper har hög maxbelastning och klarar tuffa tag, samtidigt som de är mycket smidiga att transportera eller bära med sig. De passar perfekt vid butiker och offentliga lokaler och förenklar framkomligheten för rullstolar, scootrar, rullatorer och barnvagnar. Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om våra ramper.

Vi har ett brett sortiment av portabala ramper. De portabla ramperna är främst avseeda för rullstolar, manuella och eldrivna, men de fungerar lika bra till rollatorer och barnvagnar. Egentligen kan du köra vad som helst på ramperna så länge du håller dig till den rekommenderade maxbelastningen. Rampernas många användningsområden tillsammans med deras låga vikt gör dem perfekta att ha vid offentliga platser. Våra ramper fungerar perfekt i butiker, restauranger och hotell. Givetvis kan privatpersoner ha nytta av dessa hemma då de är enkla och smidiga att använda och ha med sig.

Ramperna Perfolight som är portabla skenor finns i fyra olika utföranden med variernade längder. Perfolight finns teleskopisk,
vikbar, teleskopisk och vikbar eller helt fasta i ett stycke. De olika varianterna är speciellt anpassade till vissa typer av rullstolar. De teleskopiska modellerna lämpar sig till exempel bäst till manuella rullstolar medan de vikbara passar både manuella och elektriska rullstolar.

Aerolight är en serie portabla ramper som finns i 5 olika längder. Aerolight passar perfekt till alla typer av rullstolar, rollatorer, barnvagnar, säckkärror, cateringvagnar vare sig dem är 3 eller 4-hjuliga. Den helbreda åkytan är täckt med slitskark halkskyddstape för bra fäste under både hjul och fötter. Aerolight passar lika bra i de offentliga miljöerna som i det privata hemmet.

Excellent tröskelramp kan du enkelt ta med dig vart du än ska. Givetvis kan du även använda Excellent hemma som en stationär tröskelramp. Genom att Excellent inte behöver någon infästning så tar man sig enkelt och snabbt över trösklarna utan att behöva göra åverkan på golv eller befintlig tröskel.
Om inte standardhöjderna skulle passa eller om du vill kombinera olika höjder så kan Ni kontakta oss så anpassar vi en efter Era önskemål.