Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöGrillar

Grillar

Grillar utomhus fungerar lika bra att använda sommar som vinter oavsett om det är vid en dag i pulkabacken eller efter en vandringsled. Stora grillar på offentlig plats låter familj och vänner samlas och njuta av både värme och härlig mat lagad över öppen eld. Vi har flera olika modeller och storlekar av grillar online. För dig som kund erbjuder vi alltid fri frakt och 30 dagars öppet köp. Kontakta oss gärna för hjälp med att hitta den rätta grillen för er.

Grilla på offentlig plats – vad gäller?

Vid användning av en offentlig grillplats har du lika stort ansvar som när du grillar utomhus på din egen tomt. Har du tänt en eld ska den aldrig lämnas obevakad och elden ska vara släckt innan du lämnar platsen. En parkgrill är anpassad för att vara säker och lätt att använda, men den som tänder elden bär alltid ansvaret också vid grillning i offentlig miljö. Sprid ut askan i grillen och kontrollera att det inte finns någon glöd kvar innan du lämnar platsen.

Samlas vid dubbelgrill, parkgrill, bålgrill och bålfat

Det finns många typer av grillar att använda utomhus. Gemensamt för produkterna är hållbarheten och att de tål tuffa offentliga utemiljöer. En dubbelgrill passar bra att använda på ställen där många människor rör sig och vill nyttja grillar utomhus eftersom det finns mycket grillyta. Parkgrillen kan fungera både som värmande eldstad och för tillagning av mat. Den används av vuxna i ståhöjd tack vare grillens smarta design, där grilldelen sitter på ett stadigt rör. Ett annat trevligt alternativ på en offentlig grillplats är en bålgrill eller bålfat. Det blir mer som en öppen eldstad att samlas runt för trevliga stunder.

Grilla i offentlig miljö med eldpanna och eldfat

En eldpanna erbjuder många möjligheter till mysiga grillkvällar tillsammans med familj och vänner. Eldpannan består av ett stort underrede i tåligt stål vilket är perfekt för användning i offentliga miljöer. Njut av en härlig brasa på ett säkert och kontrollerat sätt eller laga god mat över öppen eld med hjäp av eldfatet. Genom att välja till en arm som monteras på sidan av grillen är det lätt att hänga upp tillbehör att använda. På armen är det enkelt att förvara exempelvis grillgaller, gjutjärnsgrytor eller varför inte en kaffepanna. Ett eldfat blir en naturlig samlingsplats för trevliga stunder.

Regler för användning av engångsgrill

När det är mycket människor i farten som vill använda en offentlig grillplats kan ett alternativ vara att ha med sig en engångsgrill. Engångsgrillar startar många markbränder varje år, använd den därför bara på ett riskfritt underlag som exempelvis sand. Var säker på att grillen står stadigt så att det inte finns risk för att den välter och ha alltid vatten i närheten för att snabbt kunna släcka. När elden har brunnit ut ansvarar ni för att ta med grillen från platsen eller genom att använda en behållare för engångsgrillar.