Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöGrillar

Grillar

Under kategorin Grillar har vi samlat de allra mest rejäla och robusta grillarna anpassade för den offentliga miljön. Våra grillar passar perfekt i bostadsområdet, på campingplatsen eller friluftsbadet. Grillarna finns i flera olika storlekar med olika infästningsmöjligheter. Kontakta gärna oss för mer information om våra grillar.

Grilla i offentlig miljö

På våren och sommaren älskar vi att grilla så fort vädret tillåter. Vid torra förhållande kan brandrisken vara stor om man inte förhåller sig till en utsatt grill. Vi har i vårt sortiment endast robusta grillar framtagna för tuffa tag i den offentliga miljön.

Förankringsalternativ

Våra grillar kan monteras på alla platser. Grillarna finns som fristående för platsgjutning eller med betongfundament som gräves ned. Grillarna kan även bultas fast. 

Engångsgrillar

Med en ordentlig robust grill från uteprodukter.se minskar man förbrukningen av engångsgrillar. På så sätt minskar man inte bara nedskräpningen, riska för bränder utan man spara även miljön. 

Skötselråd

Grillarna är tillverkade för att vara underhållsfria med en lång livslängd. Det underhåll som krävs är att rengöra galler innan grillning med stålborste samt tömma eventuell aska.