Din kundvagn är tom

HemTrafik & VägTrafikskyltar

Trafikskyltar

Trafikskyltar, vägmärken och vägskyltar kan användas till allt från att visa var anvisad parkering är till att varna för lekande barn på en privat väg. Oavsett anledning hittar ni ett brett sortiment hos oss med produkter som håller hög kvalitet. Vi vänder oss till både privat- och företagskunder, våra skyltar fungerar lika bra i bostadsområden som i offentliga utemiljöer som vid företag och köpcentrum. Kontakta oss gärna om ni vill ha personliga tips och råd kring lämpliga trafikskyltar.

Underkategorier

Köp nya trafikskyltar online

Idag finns det mängder med olika skyltar, allt från vanliga trafikskyltar till de som är anpassade för speciella tillfällen. Trafikskyltar med förbud som till exempel visar att det inte är tillåtet att köra där eller vägmärken för väjningsplikt. Det kommer dessutom ständigt nya trafikskyltar att lära sig och ta hänsyn till. Hos oss kan ni handla nya trafikskyltar online väldigt smidigt. När ni handlar på nätet finns möjligheten att i lugn och ro jämföra olika alternativ. Bläddra bland alla vägskyltar vi erbjuder och hitta den som passar bäst för era behov.

Visa förbud och varningar med vägmärken

Oavsett om det handlar om en privata ytor eller områden som tillhör företag eller myndigheter kan det vara bra att göra besökarna extra uppmärksamma på både förbud och varningar. Är det en plats där många passar på att parkera med bilen, fast att det är förbjudet, kan trafikskyltar med parkeringsförbud få önskad effekt. Då kommer de flesta istället välja att parkera på anvisat område för att inte bryta mot reglerna och riskera böter. Om det det exempelvis är mycket håligheter i en väg kan trafikskyltar med varning för detta vara relevanta att sätta upp för alla trafikanters säkerhet.

Beställ vägskyltar för er privata väg

När det gäller en privat väg är det ni som har huvudansvaret. Därför kan ni välja att sätta upp vanliga trafikskyltar eller andra skyltar som kan behövas för era behov. Många väljer att sätta upp trafikskyltar med barn på för att uppmärksamma att lekande barn kan dyka upp där. Detta får oftast trafikanterna att sänka hastigheten. Om det är en privat väg som har en vägförening kan ni tillsammans besluta om åtgärder som handlar om er vägen. Vi kan sedan hjälpa till med att hitta lämpliga skyltar och andra produkter som tål tuffa utemiljöer året runt. När ni handlar hos oss är det alltid snabb leverans och fri frakt.

Lär dig vad alla trafikmärken betyder

Handen på hjärtat, kommer du fortfarande ihåg vad alla vägmärken betyder och har du sett till att vara uppdaterad när det har kommit nya? Det går att lära sig vad alla trafikmärken betyder enkelt online. Hos Transportstyrelsen finns det korrekt och uppdaterad information, så snart det kommer nya vägmärken går de att hitta där. Ett test passar lika bra för att uppdatera sin egen kunskap inom trafikmärken som för dig som ska ta körkort och pluggar för att lära dig skyltar och vägmärken.