Din kundvagn är tom

HemStaket & StängselStaket & Räcken

Staket & Räcken

Skapa en vacker utomhusmiljö med staket och räcken som passar in i omgivningen. I sortimentet finns ett varierat utbud av staket i smide eller trä i elegant och vackert utförande. Det finns staket med eller utan grind med spännande detaljer. Produkterna är tillverkade för offentliga miljöer och klarar av att utsättas för dagligt slitage år efter år. Vi svarar gärna på frågor – ring på 020-105050 eller skriv ett meddelande via formuläret på hemsidan.

Köp staket och räcken för offentliga miljöer

Runt skolgården, lekplatser och andra offentliga miljöer är det vanligt att hänga in av säkerhetsskäl. Staket runt en tomt kan dessutom vara ett dekorativ inslag och minska risken för spring i rabatter och liknande. Komplettera ett befintligt räcke eller bygg ett nytt med ett traditionellt utseende. Robusta och kraftiga staket i sektioner som går snabbt att montera upp efter behov. I sortimentet finns flertalet olika färger och former för att passa in på varje plats. Skapa en offentlig miljö att trivas i där varje detalj gör stor skillnad.

Hållbara räcken i stål och metall

Stål och metall är ett fantastiskt material som tål stora påfrestningar. Ett räcke tillverkat i metall kräver minimalt med underhåll och har ett tidlöst utseende. Det finns modeller som är avsedda för att gjutas ner i marken samt de som är avsedda att monteras i golv eller mark. Staket i smide finns med många eller endast ett fåtal spjälor. Montera ett hållbart räcke och skapa ett område fritt från gång- och biltrafik. Uteprodukter säljer räcke i flertalet olika storlekar och höjder av hög kvalitet.

Anpassa med sektioner av staket och grind

Komplettera sektioner med staket tillsammans med en grind. Grind i smide eller trä som smälter in på ett naturligt sätt med resterande sektioner och skapar en enkel anslutning till området. Det är alltid möjligt att i efterhand komplettera med fler sektioner och utöka med mer staket. Varje sektion monteras på rad efter varandra. Vinkla och anpassa på flera sätt för att skapa unika staket på varje område. Ett brett urval av kulörer gör att staketet både kan smälta in med omgivningen eller sticka ut.

Med ett staket ökas säkerheten men framförallt kan det också användas för att skydda platser som man i normala fall inte vill ha så mycket aktivitet på. Staketen gjuts ner i marken vilket också gör att de står stadig för både ökad säkerhet och minskar risken för förstörelse. Med de olika färgkombinationerna som kan erbjudas gör också att man kan välja den kulör som passar just den miljön.

Att förlänga staket

Med förlänginsalternativ till staketen gör det lätt att anpassa formen på staketet efter det område man vill inhägna. Dessa monteras efter i en följd efter varandra och kan vinklas på olika sätt. Ytterligare förlängingssektioner går att hitta som tillval. Våra staket är gjorda av elförzinkat, pulverlackerat och passiverat stål.