Din kundvagn är tom

HemStaket & StängselStaket & Räcken

Staket & Räcken

Solen och vinden är några av våra största producenter av förnybar energi, denna energi kan personen ta del av med enkla solcellpannelspaket eller genom vindkraftverk. Detta gör att de rörliga kostnader  för elektricitet minimeras och man kan välja att lägga pengarna på annat som kan vara roligare när det gäller fritidshus, husbilar och fritidsbåtar.

Att tänka på vid köp av Solcellspaket

Det är viktigt att placera solcellspanelerna i söderläge där solen lyser fritt och länge om dagarna, samma sak gäller vindaggregat som ska placeras där det är rikligt med vind, gärna så högt upp som möjligt. För stugor som används under längre perioder och även under vinterhalvåret rekommenderar vi att man noga ser över batterikapaciteten samt överväger att komplettera med vindkraftverk och/eller elverk.

Montering

Våra solcellspaket monteras enkelt med armaturer som medföljer för att montera panelerna på väggar och dylikt.

Mer om Staket och Räcken

Med ett staket ökas säkerheten men framförallt kan det också användas för att skydda platser som man i normala fall inte vill ha så mycket aktivitet på. Staketen gjuts ner i marken vilket också gör att de står stadig för både ökad säkerhet och minksar risken för förstörelse. Med de olika färgkombinationerna som kan erbjudas gör också att man kan välja den kulör som passar just den miljön.

Att förlänga staket

Med förlänginsalternativ till staketen gör det lätt att anpassa formen på staketet efter det område man vill inhängna. Dessa monteras efter i en följd efter varandra och kan vinklas på olika sätt. Ytterligare förlängingssektioner går att hitta som tillval.

Material

Våra staket är gjorda av elförzinkad, pulverlakerad och passiverat stål.