Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapStegar & Ställningar

Stegar & Ställningar

Vi har ett brett sortiment av stegar som passar för utomhusbruk. De flesta av våra stegar är tillverkade i aluminium vilket gör de lätta att hantera samtidigt som de är säkra och underhållsfria. Här finner du bland annat räddningsstegar och utrymningsstegar som perfekta till både hyreshuset och villan. Vi har också badstegar och bryggstegar i olika storlekar men även vanligare enkelstegar och kombistegar som gör det enkelt att komma upp på hög höjd. Stegarna passar både för yrkesbruk och privat användning för hemmafixaren. Kontakta oss om ni vill veta mer om våra stegar.

Underkategorier

Köp stegar från Wibe online – från 2 till 10 meter

Utför arbete på högre höjder på ett säkert sätt. Företaget Wibe grundades 1929 och har sedan dess tillverkat hållbara stegar i flera olika utföranden. Teleskopstege, vikbar ställning, utskjutsstege och mycket mer. En utskjutsstege från Wibe går att variera från två till tio meter vilket gör att den är mycket flexibel och går att använda till många uppdrag. Vill du veta mer om de stegar vi säljer är du välkommen att kontakta oss via formuläret eller ringa på 020-105050.

Teleskopstegar för yrkesbruk – justera antal steg & längd

I professionella sammanhang är teleskopstegar populära att använda sig av då de har flera fördelar. Dels går de snabbt och enkelt att anpassa både längden antal steg samtidigt som de är väldigt stabil att arbeta på. De är tillverkade i aluminium vilket ger en låg vikt i kombination med en hög hållbarhet. Kombinationen av låg vikt och enkel hantering gör den till ett perfekt arbetsredskap för den som ofta förflyttar sig. Modellen är smidig att använda också i trånga utrymmen tack vare att bredden på stegen går att justera.

Stegar & enkelstegar på 3, 4, 5 & 6 meter

Enkelstegar är vanligt att se både i privata hem och hos många företag. Vid köp av en enkelstege finns det flera olika längder att välja mellan. Ett tips är att köpa en längd som är väl anpassad till dina behov. Det vill säga att behöver du tre meter, köp tre meter. En längre stege blir tyngre och mindre smidig i all hantering. Inköp av en stege är en investering på lång sikt då det är en produkt med lång hållbarhet som tillverkas för att användas.

Kombistege, utskjutsstege & arbetsstege – stort utbud på nätet

Det finns flera fördelar med att handla på nätet. Uteprodukter har ett brett sortiment med bra priser på kvalitetsprodukter. Kombistege, utskjutsstege, arbetsstege och mycket annat kan du hitta i sortimentet. Alla produkter har angivna mått utskrivet, vikt och annan teknisk data angivet. I lugn och ro kan du bläddra mellan olika modeller och varianter för att hitta den som passar dig bäst. Vid beställning levereras alltid dina produkter snabbt och med gratis frakt. Att handla från Uteprodukter är bekvämt oavsett om du handlar som privatperson, företag eller kommun.