Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapStegar & StällningarRullställningar

Rullställningar

Vi har ett brett utbud av rullställningar och hantverksställningar till riktigt bra priser. Här finner ni ställningar med en höjd på upp till 12,48 m. Det är robusta och hållbara konstruktioner som passar bra att använda i professionellt bruk. Mobila ställningar är enkla att flytta runt och underlättar arbetet vid många tillfällen när arbetet sker ovanför marknivå. Vid frågor om rullställningar, hantverksställningar och för hjälp med att hitta en passande modell får du gärna kontakta oss.

Köp mobil rullställning i aluminium online

En rullställning finns i flera höjder och är enkel att flytta runt på eftersom den står på hjul. Hjulen är naturligtvis låsbara för att ställningen ska stå stadigt under användning. En rullställning i aluminium håller dessutom nere vikten rejält vilket ger en ännu enklare hantering. Det finns även rullställningar med extra bred plattform som gör att flera personer kan arbeta på den samtidigt. Alla våra rullställningar uppfyller de regler och krav som ställs på säkerhet, allt för en så bra arbetsmiljö som möjligt. Runt plattformen är det rejäla fallskydd som förhindrar fall från hög höjd.

Smidig hantverkarställning till bra pris

Hantverkare utför arbeten på många platser, både hos privatpersoner och andra företag. Ibland handlar det om att exempelvis måla eller snickra i ett tak. En smidig hantverkarställning låter dig utföra arbetet i en mer ergonomisk position. De är designade för att enkelt kunna fällas ihop snabbt och enkelt kunna fällas ihop för att fraktas vidare till nästa plats. Köp en hantverkarställning till bra pris och upplev hur mycket mer yta den ger dig att stå och arbeta på i jämförelse med en stege.

Justerbar rullställning mellan 1 till 6 meter & upp till 12 meter

Rullställningen Flexy är svensktillverkad och håller riktigt hög kvalitet. I utbudet hittar du även rullställningar av andra kvalitetsmärken. Med en justerbar rullställning är det lätt att ställa in vilken höjd du för dagen kommer att arbeta på.  Höjder mellan 1 till 6 meter upp till 12 meter är mer än tillräcklig för många yrkesverksamma arbetare som letar en bra rullställning. Samtliga rullställningar levereras kompletta med låsbara hjul, plattform och plattform. Vid leverans är det bara att montera upp och börja använda omgående. 

Robust trappställning för yrkesanvändning

I yrkesanvändning är det viktigt med produkter som är robusta och riktigt stadiga. Alla delar har en extra hårt aluminiumlegering och rejäl godstjocklek för ökad hållbarhet. En trappställning är i grunden en rullställning, men består istället av dubbel plattformsbredd och separata trappenheter. Den går att utforma och anpassa på många olika sätt efter behov. Det går alltid att i efterhand komplettera med fler trappenheter eller en till plattform om ni behöver mer yta att jobba på. Handla en användbar trappställning av hög kvalitet till riktigt bra pris hos oss på Uteprodukter, välkommen!