Din kundvagn är tom

HemAvfall & ÅtervinningSophantering & ÅtervinningBatterihållare & Batterirör

Batterihållare & Batterirör

I en tid där elektronisk avfall och hållbarhet blir allt viktigare, erbjuder vi en serie av produkter för hantering och återvinning av batterier. Vårt utbud av batterihållare och batterirör är designat för att underlätta säker insamling och återvinning, vilket bidrar till en renare miljö och en mer hållbar framtid.

Säker förvaring med batterihållare

Upptäck våra batterihållare, idealiska för säker förvaring och insamling av använda batterier. Designade för att passa i olika miljöer, de säkerställer att batterier hanteras på ett miljövänligt sätt.

Effektiv återvinning med batterirör

Våra batterirör är utformade för att förenkla återvinningen av småbatterier. De är lätta att använda och placera, vilket gör det enkelt för alla att bidra till batteriåtervinning.

Bidra till en grönare framtid

Genom att använda våra lösningar för batterihantering och återvinning, bidrar du till en minskad miljöpåverkan och stödjer en hållbar utveckling.

För alla typer av utmaningar

Oavsett storlek på ditt behov finns det en lösning i vårt sortiment som kan hantera alla typer av batteriavfall, från hushållsbatterier till industriella applikationer.

Design möter funktion

Alla våra produkter är designade med både estetik och funktionalitet i åtanke, så att de kan integreras smidigt i alla miljöer samtidigt som de uppfyller sitt syfte effektivt.

Varje batteri räknas

Vi tror att varje litet steg mot återvinning bidrar till stora förändringar. Genom att erbjuda lättillgängliga och användarvänliga insamlingslösningar, gör vi det enklare för alla att göra sin del för miljön.