Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöPiskställning

Piskställning

I denna kategori finner man piskställningar och torkställningar för utomhusbruk, perfekt för att piska mattor i trädgården eller på innergården. Vi erbjuder stabila och robusta ställningar som tål att stå ute, både fristående som fastgjutna. Dessa ställningar klarar av stora mattor och täcken utan några bekymmer. Kontakta oss gärna för mer information.

PISKSTÄLLNING FÖR MATTOR

Att piska mattor på en ställning ger en mycket fräsch känsla. Och det är enkelt. Häng upp mattan över ställningen. Låt sedan den i familjen med starkast armmuskler piska mattan med en mattpiska. Damm och smuts kommer då att yra iväg i luften och försvinna. Låt gärna mattan hänga kvar en stund på ställningen i friska luften så får du in en ren och fräsch matta. Även täcken och överkast passar utmärkt att piska över ett piskställ.

Vi erbjuder piskställningar i olika modeller och material. Ett piskställ med en nedgjuten stomme i marken står stabilt i alla väder och klarar tunga och tuffa mattpiskningar. Det finns också mattställningar som är fristående. Dessa kan du alltså flytta omkring om du vill. Vilket pris gäller för en piskställning för mattor? Ja, det bror på val av piskställning, dess storlek och material. Kika in våra piskställningar till salu och hör gärna av dig om du har svårt att välja. Vi kommer gärna med tips på hur man bäst väljer en piskställning.

FÖRDELAR MED EN TORKSTÄLLNING UTOMHUS

Ta vara på solen och vinden och torka din rena tvätt på en torkställning utomhus. Tvätten torkar snabbt och kommer att dofta underbart fräscht. Dessutom är det ett miljövänligt sätt att torka kläder på. Du sparar el när du inte använder torktumlaren, och textilerna slits inte lika mycket. Att hänga ut sin tvätt under sommarhalvåret känns naturligt för många. Men visste du att det också går bra att torka tvätten utomhus under vinterhalvåret? Ja, regnar det blir så klart inte tvätten torr. Ett alternativ är förstås att placera torkställningen under tak.

Det finns flera olika torkställningar att välja mellan. Alla är väderbeständiga och tillverkade av hög kvalitet. Vad sägs om en snygg torkställning för utomhus i trä? Vi erbjuder bland annat en torkställning i trä, närmare bestämt i FSC-certifierat tryckimpregnerad furu. Just den torkställningen finns för nedgrävning eller nedgjutning. Det finns också torkställningar tillverkade i varmförzinkat och varmgalvaniserad stål. Det kan vara bra att torka av linorna på torkställningen lite då och då. De kan nämligen samla en del smuts och pollen, och du vill ju inte att din tvätt ska bli smutsigt direkt eller få missfärgningar.

Hos Uteprodukter.se hittar du även kombinerade pisk- och torkställningar. Det är en smart och smidig lösning när du vill ha en torkställning nära till hands men också vill kunna använda en piskställning vid särskilda tillfällen.