Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöUteleksaker

Uteleksaker

Uppmuntra barn till utelek och rörelse med roliga och färgglada uteleksaker. Vi erbjuder stora set som passar perfekt för förskolor och skolor som vill investera i nya leksaker utomhus. De slitstarka produkterna är tillverkade för att klara av de mest krävande förhållanden sett till användning och miljö. Sandleksaker för fantasifull lek i sandlådan, cykelset för livliga rollekar och skottkärror till den lilla fixaren. Kontakta gärna oss om du vill ha mer information om våra uteleksaker.

Underkategorier

Roliga uteleksaker för barn

Barn på förskolor och skolor tillbringar dagligen många timmar utomhus på gården. Att ha spännande uteleksaker som exempelvis sandset, grävskopor och cyklar gör det ännu mer lockande att gå ut. Leksakerna tål tuff användning året runt, oavsett om solen skiner på varma sommardagar eller när det blir riktigt kallt och fruset på vintern. Hos oss på Uteprodukter handlar både privatpersoner, företag och kommunala verksamheter. Med tanke på storleken på våra sandset är det ett utmärkt val för till exempel en förskola som vill investera i nya uteleksaker.

Cyklar och trehjulingar till förskola

Att röra sig med fart på en cykel är en uppskattad lek. Vi erbjuder cyklar och trehjulingar som är anpassade för intensiva lekar på förskolor och skolor. Cyklarna är stadiga och kan användas även av små barn. Det roliga cykelsetet Circleline passar barnens rollek inom blåljusyrken och de kan leka brandman, polis och ambulans med anpassade cyklar. Barncyklarna är tillverkade i rostskyddat och pulverlackerat stål, detta för att ge produkterna så lång hållbarhet som möjligt. Om det skulle bli en repa i lacken på cykeln bör man använda ett rostskydd för att inte rosten ska sprida sig.  

Populära barnskottkärror från Hörby bruk

Klassiska tillverkaren Hörby Bruk har en lång historia av att skapa omtyckta och efterfrågade uteleksaker. De kanske är mest kända för sina gungor, men i det breda sortimentet finns även barnskottkärror för de allra minsta trädgårdsmästarna. Kärrorna är i plåt och fungerar utmärkt för att transportera jord, grus, vatten, snö och mycket annat. Skottkärrorna finns i flera olika färger och maxlasten är 20 kilo. Med dessa barnskottkärror får barnen möjlighet att hjälpa till med trädgårdssysslor på deras egna villkor, men kärrorna passar minst lika bra till alla möjliga olika lekar.

Sandset och cykelset till barn

Våra set med uteleksaker finns i flera storlekar, beroende på hur mycket som ni behöver. Sandleksakerna finns i set från 46 till 129 delar. I samtliga sandset ingår spadar, krattor, skopor, former och massor av roliga tillbehör. Allt som behövs för många, roliga timmar av lek i sandlådan. Vi erbjuder även prisvärda cykelset med utmärkta barncyklar av hög kvalité. Tidlösa modeller där barnen kan turas om att skjutsa varandra och det ingår även en släpkärra. Cyklarna bidrar både till fantasifulla lekar och mycket rörelse och aktivitet. Vi kan garantera att barnen uppskattar de nya uteleksakerna!