Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöGungorKompisgunga

Kompisgunga

Att gunga själv är roligt, men att gunga tillsammans med en kompis är ännu bättre. I kompisgungan, eller fågelbogungan som den även kallas, kan flera barn gunga och ta fart tillsammans. Kompisgungan är även en mysig plats för att bara koppla av och ta det lugnt. Vi erbjuder ett stort sortiment av olika gruppgungor som passar både i trädgården och på offentliga lekplatser. Kontakta gärna oss om du har frågor om någon av våra kompisgungor.

Kompisgunga med ställning för skola

Fågelbogungan passar utmärkt på platser där många barn vill gunga samtidigt, exempelvis på offentliga lekplatser och skolgårdar. Vi kan lova att detta blir en nya samlingsplats på rasten där barnen kan leka och ha kul tillsammans. I vårt sortiment hittar du stora kompisgungor i olika utföranden och med tillhörande ställning. Givetvis går det även att kombinera en kompisgunga med andra modeller av gungor. I så fall ska du välja en större gungställning med plats för en fågelbogunga och flera mindre gungor. Alla våra gungor tål påfrestande utemiljöer och håller hög kvalitet.

Rundgunga med nät

Om du vill köpa en kompisgunga till trädgården passar en rundgunga perfekt för barnens gungande. Den runda gungan är bekväm att både ligga och sitta på. Vi har ett antal olika modeller att välja mellan, exempelvis nätrundgungan där det finns ett hål i mitten och den avlånga kompisgungan där barnen kan gunga säkert både sittandes och liggandes.