Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöLekställningarMed rutschkana

Med rutschkana

En lek- och klätterställning lockar fram mycket glädje hos barn. I den får de till exempel klättra upp på högre höjder och snabbt åka ner för en rutschkana så att det kittlar i magen. En lekställning som har en rutschkana kan placeras i den egna trädgården eller på en kommunal lekplats. Alla våra lek- och klätterställningar levereras med gratis frakt. Bläddra i vårt breda utbud för att hitta en ny favorit till barnen.

Lekställning med rutschkana och gunga

Låt barnen få utöva fysisk lek och öva upp sin motorik på ett roligt sätt. En lekställning med rutschkana och gunga passar en bred åldersgrupp och uppskattas väldigt mycket. Lekställningarna utmanar barnen på deras nivå och är användbara året runt. De barn som är mer försiktiga kan leka på marknivå och de mer våghalsiga siktar på att komma upp till toppen. Därför är det viktigt att marken runt omkring en lekställning har ett stötdämpande underlag. Kontakta oss gärna om du önskar få tips och råd, vi kan exempelvis hjälpa er med vilket underlag som passar vid er lekställning.

Klätterställningar från Jungle Gym och Uniplay

Alla klätterställningar har sina olika speciella funktioner och utformningar. Några är mindre och kompakta, andra är större och har mängder med inbyggda funktioner. Två populära tillverkare av klätterställningar är Jungle Gym och Uniplay – deras stora klätterställningar har mycket att upptäcka under många timmar av lek. Välj mellan flera modeller av klätterställningar och bygg upp den perfekta lekplatsen för nyfikna barn. De produkter som vi säljer är mycket hållbara och tål de tuffaste och mest krävande offentliga utemiljöer i det nordiska klimatet.