Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapHandredskapSpadar

Spadar

Upplev mångsidighet och pålitlighet med vårt utbud av kvalitetsspadar, anpassade för varje unikt trädgårdsprojekt du tar dig an. Från försiktig plantering till robust grävning, vår kollektion av spadar är noggrant designad för att erbjuda hållbarhet och ergonomisk komfort, säkerställande att varje skovelfull är enkel och effektiv.

Utforska olika typer av trädgårdsspadar

Ge din trädgård det bästa med rätt typ av trädgårdsspade, och märk skillnaden i hur en välvald spade kan underlätta och effektivisera ditt arbete, oavsett om det handlar om att gräva, vända jorden eller transplantera dina älskade växter.

Planteringsspade – precision och försiktighet i varje spadtag

När detaljer och försiktighet är nyckeln, erbjuder våra planteringsspadar den precision och varsamhet som krävs, så att du kan skapa den perfekta platsen för varje blomma och växt utan onödig störning av omgivningen.

Multifunktionella spadar för olika behov

Upptäck en värld av funktionell mångsidighet med spadar som är utformade för att tackla ett brett spektrum av trädgårdsuppgifter. Oavsett om det gäller grävning eller kantklippning, har vi en spade som passar ditt behov.

Kvalitet och komfort i varje handtag

Möt varje trädgårdsuppgift med förtroende, vetande att din spade är byggd för att vara din ständiga följeslagare. Vare sig det är härdat stål eller ergonomiska handtag av trä och plast, varje spade är framtagen med fokus på hållbarhet och komfort för olika arbetsstilar och preferenser.

Ditt nästa trädgårdsverktyg väntar

Oavsett om det gäller kraftfulla grävprojekt eller varsamma planteringsuppgifter, har vi en spade som matchar dina krav och överträffar dina förväntningar, allt till ett konkurrenskraftigt pris. Utforska vårt sortiment och hitta din nästa trogna trädgårdspartner.