Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöBelysningVäggbelysning

Väggbelysning

Vägg- och fasadbelysning är både praktiskt och dekorativt på en och samma gång. Belysningen går att montera på alla typer av fasader och bidrar till en ljusare, trevligare och tryggare utomhusmiljö. Hos oss på Uteprodukter hittar du allt från moderna och stilrena modeller till belysning i mer klassisk, gammal stil. Produkterna passar lika bra till den privata villan, i bostadsområdet eller offentliga byggnader och kontor. Kontakta gärna oss om du har frågor kring väggbelysning och fasadbelysning.

Köp fasadbelysning för hus och villa i gammal stil

En snygg belysning i gammal stil smälter in i de allra flesta miljöer. Det är därför inga problem att montera fasadbelysning även på äldre hus. I vårt sortiment finns exempelvis hängande glob och flera varianter på lykthus som passar fint. Vi har också många modeller i så kallad New England-stil som är tillverkade i gjutjärn och passar utmärkt till allt från villor och äldre hus till gårdar och parker. Att använda sig av snygg fasadbelysning med fina detaljer blir en del av miljön och utseende på fastigheten, utöver de praktiska funktionerna som ljuset innebär.

Väggbelysning för offentliga miljöer utomhus

Att den offentliga miljön är väl upplyst är viktigt för både trivsel och trygghet. Vi har ett stort utbud av väggbelysning som kan monteras utomhus och som ger ett behagligt sken. Väggbelysning är ett bra alternativ och det till exempel inte finns plats eller passar med att sätta upp lyktstolpar. Vägbelysningen fungerar lika bra på husfasader i bostadsområden som vid privata hem eller hos företag och kontorshus. Hos allt finns allt från klassiska modeller till mer moderna alternativ.

Fasadlampor och fasadarmatur i klassisk design

Du bör välja belysning utefter hur byggnaden ser ut. Oftast är det ett bra val att välja modellerna i klassisk design, då dessa aldrig går ur tiden och smälter in väldigt väl i stadsmiljön. De tillverkas i robusta material som gjutjärn och koppar vilket ger dem både ett fint yttre men också en lång livslängd. Lamporna tål den tuffa, slitsamma användningen som vårt nordiska klimat innebär. Använda fasadlamporna för att skapa en trevlig och praktisk belysning.

Snygg väggbelysning i led för utomhusbruk

Vägbelysningen finns i många olika  sorter. De allra flesta modellerna av fasad- och väggbelysning ger sken både uppåt och nedåt. Fyrkantiga, runda och andra former och färger är en del av alternativen som finns att välja mellan. Att använda väggbelysning i LED är ett bra val eftersom det ger en mycket energieffektiv belysning. Lamporna drar lite ström och har en riktigt lång livslängd snyggt och praktiskt på samma gång. Välkommen till oss på Uteprodukter för att hitta din nästa väggbelysning.