Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöElbilar

Elbilar

Häftiga och snygga elbilar får barnen att jubla av glädje. En- eller tvåsitsiga elbilar till barn som går att använda utomhus. Hos oss på Uteprodukter hittar du ett stort sortiment av modeller, märken och färger. Några modeller kommer med en fjärrkontroll så att en förälder kan vara med och styra. Självklart kan barnet spela sin favoritmusik samtidigt som de glider runt kvarteret i sin elbil. Tveka inte att kontaka oss vid frågor – vi finns här för att hjälpa till!

Köp elbil för barn online

Många barn älskar tanken på att själva få köra en bil. Våra elbilar för barn kan köras i en lämplig hastighet så att en vuxen kan gå bredvid, men farten skapar ändå en känsla av självständighet. För barnet är det bara att trycka ner gaspedalen och tuffa på. Varje elbil har tydlig information om exempelvis toppfarten, som kan vara från 5 km/h upp till 15 km/h. I vårt sortimentet online finns det något för alla och vid köp ingår det alltid fri frakt. Överraska ditt barn med en elbil, den perfekta presenten!

Tvåsitsiga elbilar – 4WD, jeep & traktor

Delad glädje är dubbel glädje – vilket också gäller elbilar till barn. Flera av modellerna är tvåsitsiga och med gott om plats för en passagerare. Barnet kan ta med ett syskon eller en kompis på en imponerande och rolig åktur. Elbilarna för barn som är 4WD, alltså fyrhjulsdriven, tar sig fram i lite mer krävande terräng. En lämplig  ålder för att köra elbil är från två år och uppåt. Den rekommenderade åldern skiljer sig åt mellan olika modeller och finns alltid tydligt uppgiven i produktens beskrivning.

Tuff elmotorcykel för barn

Det är något speciellt med att känna vinden i håret och glida fram på sin motorcykel. Med en tuff elmotorcykel för barn får den lille fantasten själv ta över kontrollen. En elmotorcykel för barn på 12V laddas via eluttaget och ger sedan upp till en timmes körtid. Varje elmotorcykel är utsmyckad med snygga detaljer och belysning som går att slå på och av. Dessutom kan barnet använda någon av de inbyggda ljudeffekter som finns på elmotorcykeln. Vi på Uteprodukter säljer flera populära motorcykelmodeller som är mycket enkla att manövrera, även för de allra minsta.

Elbilar till barn av märken som Lamborghini, McLaren & Bentley

Om enbart det bästa är gott nog för den lille bilälskaren finns det elbilar som till utseendet ser ut som mer exklusiva bilmärkena. Lamborghini, McLaren & Bentley är bilar som många drömmer om. Säkerhetsbälte, öppningsbara dörrar och MP3-port för att lyssna på sin favoritmusik är några av de funktioner som elbilar till barn kan ha. Hos oss hittar du allt från elbilar i form av snygga sportbilar till klassiska bilmodeller, traktor och jeep. Elbilarna är tillverkade för att användas av barn och håller mycket hög kvalitet.