Din kundvagn är tom

HemTransport & FordonVagnar & KärrorDragkärror

Dragkärror

Navigera genom dina projekt med lätthet och pålitlighet genom vårt sortiment av dragkärror. Designade för att förenkla och stabilisera transport av varor över olika terränger, erbjuder dessa robusta verktyg en omsorgsfullt konstruerad lösning för att förflytta dina varor från punkt A till B med minimal ansträngning och maximal säkerhet.

Skapa smidigare förflyttningar med dragkärror

Vare sig du befinner dig på arbetsplatsen, i trädgården eller mitt i ditt nästa gör-det-själv-projekt, finns våra dragkärror här för att förenkla ditt arbete och säkert transportera dina varor. Genom att sätta en premium på robust konstruktion och pålitlig design, positionerar sig våra dragkärror som en värdig investering för att mildra de logistiska utmaningar som livet kan kasta din väg.

Utforska mångfalden av modeller för varje ändamål

Oavsett dina specifika behov och krav erbjuder vi en rad dragkärror för att säkerställa att du har det rätta verktyget för jobbet.

Robusthet & Pålitlighet med Perrongkärror: Dessa kärror erbjuder en stabil och pålitlig lösning för varutransport, med tillgängliga modeller som har både luftgummi- och punkteringsfria hjul för smidig manövrering över alla terränger.

Styrka & Funktionalitet från Hörby Bruk: När du står inför utmaningen att förflytta tyngre laster, står Hörby Bruk Paketkärra redo med en robust och kraftfull konstruktion, optimerad för de mer krävande transportbehoven.

Mobilitet & Bekvämlighet med Cykelkärror: Designade för både dagligt bruk och längre äventyr, erbjuder våra cykelkärror en lätthanterlig och bekväm transportlösning, oavsett om det gäller daglig pendling eller längre cykelresor.

Fördelar och funktioner på ett ttälle

Varje dragkärra i vårt sortiment är utvald med flera användningsområden och funktionaliteter i fokus.

Varierande Kapacitet: Alternativ som klarar allt från lättare laster till de som kan bära upp till 500 kg, för att möta dina unika behov.

Pålitlig Konstruktion: Stålhölje och tillförlitliga hjul garanterar säker transport av din last varje gång.

Anpassningsbara Alternativ: Modeller med olika egenskaper, inklusive fällbara handtag och olika hjul- och flakstorlekar, anpassar sig efter dina specifika krav.

Hitta din optimala transportlösning

Bläddra igenom vårt sortiment och hitta den dragkärra som bäst kompletterar dina behov och preferenser. Med ett brett utbud av modeller och kapaciteter är vi övertygade om att du kommer att hitta en lösning som effektiviserar och förbättrar dina transportuppgifter.

Dyk in och upptäck mer om varje unik modell, och låt oss hjälpa dig att hitta den dragkärra som blir din nästa trofasta följeslagare genom alla kommande transportprojekt.