Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöBelysning

Belysning

Skapa en trevlig utomhusmiljö med bra belysning. I vårt breda sortiment har vi satsat mycket på LED. Här hittar du bland annat armaturer till stolpar, väggar och tak. Utomhusbelysning är viktigt för att få en trygg känsla i offentliga miljöer som parker, gångvägar, parkeringsplatser och tunnlar. Vår belysning finns i både gammal och mer modern stil, allt för att passa in i den stadsbild som finns. Energisnål LED för belysningen till ett klokt val ur miljösynpunkt. Kontakta oss om ni har frågor kring vår belysning.

Underkategorier

Köp belysning led för utomhusbruk online

LED-belysning är ett bra val ur energiperspektiv, jämfört med traditionella glödlampor förbrukar de 85 procent mindre energi. En lång livslängd gör att belysningen inte behöver bytas ut ofta vilket skapar minimalt med underhåll. Belysningen skapar inte bara trygghet i parker, gångstråk och tunnlar utan kan även användas för att inreda både det offentliga rummen eller den privata trädgården. Belysning idag fyller mer än en funktion då det många gånger blir en inredningsdetalj som är vacker att titta på och som bidrar till en stämningsfull känsla och miljö.

Utebelysning för vägg, tak och på stolpe

I vårt sortiment finns allt från belysningsstolpar och väggarmaturer till pollare och markbelysning. Vi har modeller med både det rustika, klassiska utseende och en mer futuristisk, modern design. Utebelysningen passar lika bra i offentliga miljöer som i det privata hemmet. Armaturerna är i material som aluminium, koppar och stål med antingen riktigt glas eller ett slagfast polykarbonat. Det mesta av vårt utbud håller skyddsklass II och är dubbelisolerade. Vår utebelysning kan monteras på väggar, tak eller stolpar. Lys upp omgivningen och använd det för att designa stadsmiljön.

Ytterbelysning och utomhusarmatur i gammal stil

Något som är populärt när det kommer till belysning är att välja modeller i lite äldre stil. Det kan vara exempelvis lyktstolpar i gammal stil med glob och runda lykthus som fasadbelysning. En del av detta passar även in i den uppskattade New England-stilen som aldrig går ur tiden. Att välja modeller som är mer retro passar till både offentliga och privata miljöer, valet av ytterbelysning och utomhusarmatur grundas oftast på hur fastigheterna och området i övrigt är utformat. Skapa en ljus miljö genom att använda bra belysning av hög kvalitet.

Snygg utomhusbelysning i led för offentliga miljöer

Det är värt att investera i belysningen, oavsett om det gäller privata eller offentliga miljöer. Utnyttja möjligheterna med att använda den till ett trevlig inslag i miljön, en snygg utomhusbelysning kan verkligen höja intrycket. Vår ytterbelysning finns i många olika former och storlekar och det finns garanterat något i vårt breda sortiment som passar för dina behov. Att använda sig av LED är ett smart val för både plånboken och miljön. Varmt välkommen att handla hos oss!