Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöBelysningLjuspollare

Ljuspollare

Ljuspollare är ett utmärkt val för dig som söker lättinstallerad och dekorativ utebelysning. Pollare finns i en mängd olika varianter och passar in i de flesta utemiljöer – från parker, gågator och torg till uteserveringar och privata trädgårdar. På Uteprodukter.se har vi ett brett sortiment av högkvalitativa, hållbara och väldesignade pollare för belysning utomhus, så oavsett om du letar efter ljuspollare till villatomten eller stadsparken kan vi nästan garantera att du kommer att hitta en modell som smälter in perfekt i den aktuella utemiljön. Kontakta oss för en offertförfrågan eller lägg din beställning direkt via hemsidan!

Utebelysning med pollare är ett både dekorativt, praktiskt och mångfunktionellt alternativ till klassiska gatlyktor. Ljuspollare är lägre än traditionella gatlampor och ger ett mjukt och trivsamt sken, vilket skapar en mer personlig atmosfär i omgivningen och bidrar till att öka tryggheten på kvällar och nätter. Samtidigt är ljuspollare väldigt enkla att montera och underhålla, vilket gör dem ypperliga både i offentliga och privata miljöer. Pollare är perfekt för belysning såväl längs gångstråk och cykelbanor som i parker, torgmiljöer och bostadsområden. Men de är inte bara funktionella som utebelysning, pollare kan även användas för att dela in trädgården i mysiga uterum och som avgränsningar på offentliga platser, exempelvis vid entréer, uteserveringar och hamnområden.

På Uteprodukter.se erbjuder vi ljuspollare i många olika utföranden, höjder, material och färger - allt för att du ska kunna hitta en modell som passar perfekt in i just din utemiljö. I utbudet finner du allt från historiskt och futuristiskt designade varianter till stilrena pollare med diskret nedåtriktad belysning och marininspirerade modeller som påminner om små fyrar. Våra ljuspollare kan antingen fixeras med nedgrävda markspett, gjutas in i betongfundament eller fästas i underlaget med hjälp av speciella adaptrar. Kompatibla fästen och ingjutningsdon hittar du under tillval i produktbeskrivningen för respektive ljuspollare. Dessa säljes separat, så glöm inte att beställa till rätt antal! Om du behöver rådgivning eller har några andra funderingar kring utebelysning med pollare är du alltid välkommen att höra av dig till oss!