Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöBelysningLjuspollare

Ljuspollare

Ljuspollare är ett utmärkt val för dig som söker lättinstallerad och dekorativ utebelysning. Pollare finns i en mängd olika varianter och passar in i de flesta utemiljöer, från parker, gågator och torg till uteserveringar och privata trädgårdar. Hos oss på Uteprodukter erbjuder vi ett brett sortiment av högkvalitativa, hållbara och väldesignade pollare för belysning utomhus, så oavsett om du letar efter ljuspollare till villatomten eller stadsparken kan vi nästan garantera att du kommer att hitta en modell som smälter in perfekt i den aktuella utemiljön. Kontakta oss för en offertförfrågan eller om du har frågor.

Köp belysningspollare LED för offentlig miljö

I offentlig miljö har belysningen flera funktioner. En bra belysning leder till ökad säkerhet och gör det tryggare att röra sig i dessa miljöer när mörkret har fallit. Belysningen ger även en mysig atmosfär och sprider ett behagligt sken. I vårt utbud finns allt från klassiska designer som passar vid kulturhistoriska byggnader till mer moderna utseenden på pollarna. Det är LED-belysning vilket innebär att lamporna drar minimalt med ström och samtidigt har en mycket lång livslängd.

Ljuspollare för trädgård, park och torg

Montera ljuspollare efter promenadstråk i parker, vid sittgrupper på torget eller i trädgården. Det är en belysning som fungerar på de flesta platser och som blir ett uppskattat inslag. Ljuspollarna tillverkas i material som gjuten aluminium, pulverlackerad metall och galvaniserad plåt. Materialet är mycket tåligt och klarar av offentliga miljöer som kan vara mycket påfrestande. Det finns flera olika sätt för att fästa en ljuspollare i marken. I sortimentet finns tillbehör som kan väljas till för att kunna montera produkten på ett smidigt och säkert sätt.

Pollararmatur i snygg design

Belysning kan vara snygg och tilltalande på samtliga platser. Ljuspollare som är träbeklädda, pulverlackerade i svart eller de mer robusta i galvaniserat plåt är populära hos både privatpersoner, företag och kommuner. Det finns soldrivna pollare som har ett inbyggt batteri med upp till tio års livslängd. Dessa fungerar väldigt bra att placera ut för att exempelvis markera var gång- och cykelvägar går. I stilren och genomtänkt design finns pollarna i många olika storlekar och modeller.

Dekorativ utebelysning med pollare

Belysningspollare används inte enbart som belysning utan också till dekoration. De kan placeras i rabatten och skapa en mysig ljusbild. Lägre modeller av pollare kan även placeras bredvid en dam eller husfasad och bli ett estetiskt inslag i miljön. Ljuspollare kan sprida en större ljusbild eller ha infälld belysning vilket skapar ett något dovare sken. Hos oss handlar ni alltid till bra priser och det är gratis frakt och snabb leverans. Investera i trevlig belysning som håller hög kvalitet och passar in i både stads- och naturmiljö. Välkommen till oss!