Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöBelysningMarkbelysning

Markbelysning

Markbelysning är precis som det låter, belysning som monteras i marken. Den kan användas antingen som dekoration eller på ett mer praktiskt sätt, exempelvis för att tydligt markera var besökare ska promenera. I vårt sortiment erbjuder vi markbelysning av högsta kvalitet som kan användas i både privata och offentliga miljöer. Det finns olika modeller som smälter in i omgivningen på ett naturligt sätt. Hitta markbelysning online till bra pris. Välkommen att kontakta oss vid frågor eller för råd om markbelysning.

Dimbar markbelysning LED utomhus

Belysningen har ett rent och fint sken som bidrar till en ökad trivsel. Markbelysning i LED är mycket energisnål och har en lång brinntid. Du kan välja mellan rent eller frostat glas beroende på om skenet ska vara något dämpat eller lysa så starkt som möjligt. En dimbar markbelysning gör det enkelt att öka eller minska ljusstyrkan vid behov. Det blir en mycket dekorativ typ av belysning som smälter in och verkligen höjer intrycket. Markbelysningen kan användas för att exempelvis markera ut trappsteg, entréer eller rama in en gångväg fram till ingången – möjligheterna är många.

Passar för trädgård och uppfart – tål överkörning av bil

Det här är en produkt som är tillverkad för att klara av de tuffaste utemiljöer. Använda markbelysning utomhus som klarar av att bli överkörd av en bil eller tunga fordon utan problem. Installera marklampor efter uppfarten som gör det tydligt var bilar ska parkeras, eller för att skapa en snygg utomhusbelysning runt fastigheten. I trädgården kan markbelysningen användas runt rabatten, vid uteplatsen eller på andra dekorativa sätt. Markbelysningen gör sig lika bra året runt och kan bidra till att lyfta fram detaljer som träd och buskar på ett nytt sätt genom att rikta belysningen mot de valda objekten.

Köp markspotlights i LED online

Det som gör det så effektfullt med markspotlights är att de placeras i borrade hål i marken och är i en helt plan nivå med ytan ovan mark. Det ger både en trevlig och stämningsfull belysning med bra funktion, samtidigt som markspotlightsen skapar en mysig belysning av området. Det är en produkt med ett väldigt brett användningsområde som har blivit mycket populär. Belysningen går att montera i olika material på ett säkert sätt, de kan antingen grävas ner eller gjutas och levereras med infällningsbox i polypropylen.

Stämningsfull belysning ute med markspot

Skapa en utemiljö att trivas i genom att använda markbelysningen på ett trevligt sätt. Markspottar är praktisk och ger samtidigt ett praktiskt sken när det är mörkt ute. En markspot kan användas till exempel intill den privata villans fasad för att lysa upp eller på stadens offentliga torg. Markbelysningen är inte i vägen för gångtrafikanter, cyklister eller bilar och andra fordon. Kan också användas på exempelvis altanen som mysbelysning. Genom att anpassa styrkan på lamporna med dimmer går det att båda lysa upp ordentligt och att ha en dämpad belysning vid grillkvällar. Enkel installation av robust och pålitlig belysning för alla miljöer.