Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöBollsportFotbollsmål

Fotbollsmål

Om du är på jakt efter prisvärda fotbollsmål har vi mycket att erbjuda här på Uteprodukter.se. I vårt breda sortiment finner du allt från stabila proffsmodeller i stål för fast eller provisorisk montering på idrottsplaner och skolgårdar till klassiska fotbollsmål i trä och lättskötta varianter i PVC som passar perfekt hemma i trädgården. Vi har även innovativa fotbollstrampoliner både för inomhus- och utomhusbruk. Frakten ingår alltid när du köper fotbollsmål hos oss – beställ enkelt online eller kontakta oss för en offert!

Ingen skolgård eller idrottsplats är komplett utan ett par fotbollsmål, men de gör sig precis lika bra i lekparker och privata trädgårdar. Här på Uteprodukter.se hittar du fotbollsmål i ett brett urval av storlekar och material – från klassiska målburar i trä och smidiga modeller i PVC för hemmabruk till bastanta stålkonstruktioner avsedda för fastgjutning i offentliga miljöer. Vi har även extra djupa, flyttbara fotbollsmål för juniorer, som kan fixeras tillfälligt på plats med tillhörande markjärn.

Vill du testa något annorlunda? Rebounder Goal är ett roligt alternativ till vanliga fotbollsmål då det fungerar som en upprättstående trampolin och helt enkelt kickar tillbaka bollen till dig. Perfekt om du vill öva på passningar och straffläggningar eller bara gillar att trixa. Detta fotbollsmål går lika bra att använda på egen hand som tillsammans med vänner, familj eller lagkamraterna i fotbollsklubben. Rebounder fotbollsmål finns i tre olika varianter – ett ensidigt och ett dubbelsidigt för utomhusbruk, samt ett dubbelsidigt för inomhusbruk. Målen är hopfällbara för enkel förvaring och mycket smidiga att sätta upp.

Våra mindre fotbollsmål och fotbollstrampoliner levereras kompletta med nät, men när det gäller de större stålmodellerna Junior och Senior säljs fotbollsnäten separat. Du finner passande nät till respektive fotbollsmål under tillval i produktbeskrivningen. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller vill veta mer om något av våra fotbollsmål!