Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöBollsportFotbollsmål

Fotbollsmål

Skapa en fantastisk utemiljö på skolgården, idrottsplatsen eller hemma i trädgården. Hos Uteprodukter finns det fotbollsmål för alla tillfällen och miljöer, både stora och små fotbollsmål. I det breda utbudet finns allt från stabila proffsmodeller i stål för fast installation eller provisorisk montering på idrottsplaner och skolgårdar, till klassiska fotbollsmål i trä och lättskötta varianter i PVC som passar perfekt hemma i trädgården. vi har även innovativa fotbollstrampoliner både för inomhus- och utomhusbruk. Kontakta oss gärna om du vill ha mer information om våra fotbollsmål.

Köp stort fotbollsmål online – 5-, 7-, och 11-manna

Hos oss på Uteprodukter hittar du fotbollsmål till bra priser. Vi har mål som passar för allt från skolgården till 5-manna, 7-manna och 11-manna. Ingen skolgård eller idrottsplat är komplett utan ett per fotbollsmål, men de gör sig precis lika bra i lekparker och privata trädgårdar. Målen tål långvarig och slitsam användning under många års tid i påfrestande utemiljöer. Välj bland fotbollsmål i olika storlekar och material, från klassiska målburar i trä och smidiga modeller i PVC för hemmabruk till robusta stålkonstruktioner avsedda för fastgjutning i offentliga miljöer.

Fotbollsmål med rebounder – använd inomhus och utomhus

Något som är lika roligt att använda inomhus som utomhus är fotbollsmål med rebounder, även kallat för fotbollstrampolin. Nätet kickar tillbaka bollen till dig och är perfekt om du vill öva på passningar, straffläggningar eller bara gillar att trixa. Dessa fotbollsmål går lika bra att använda på egen hand som tillsammans med vänner, familj eller lagkamraterna i fotbollsklubben. Rebounder fotbollsmål finns i olika varianter – ensidigt och dubbelsidigt för utomhusbruk samt dubbelsidigt för inomhusbruk. Målen är hopfällbara för enkel förvaring och de är även mycket smidiga att sätta upp.

Stabilt skolgårdsmål i stål för skolor och parker 

Uppmuntra barn och ungdomar till mer rörelse utomhus genom att montera stabila skolgårdsmål i stål. Denna typ av fotbollsmål används ofta i offentliga miljöer eftersom de klarar av tuffa förhållanden och är tillverkade att användas under många års tid, året runt. Stål är ett material som kräver minimalt med underhåll. Vi har även extra djupa, flyttbara fotbollsmål för juniorer som kan fixeras tillfälligt på plats med tillhörande markjärn. Vid beställning från Uteprodukter får ni alltid gratis frakt och snabb leverans.

Små fotbollsmål för barn som passar i trädgården

Ett litet och stabilt fotbollsmål är perfekt för exempelvis den privata trädgården. Där kan barnen få möjlighet att leva ut sina fotbollsdrömmar för fullt, samtidigt som målet är enkelt att flytta vid behov. Våra mindre fotbollsmål och fotbollstrampoliner (rebounder) levereras kompletta med nät. När det gäller de större stålmodellerna säljs fotbollsnäten separat. Du hittar dem som tillval vid respektive produkt. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver råd kring vilken typ av fotbollsmål som passar för era behov. Välkommen till oss!