Din kundvagn är tom

HemFågelskrämma & SkadedjurFågelpiggar

Fågelpiggar

Fåglar ligger bakom materiella skador och kan i värsta fall orsaka sjukdom hos människor. De kan smutsa ner i stor omfattning och vara problematisk att angripa på ett bra sätt. Uteprodukter har ett stort utbud av fågelpiggar till alla utomhusmiljöer som håller alla fåglar på avstånd. Installera fågelpiggar på tak eller andra ytor för att undvika problem med skadedjur. Vid frågor om produkter eller leverans är ni alltid välkommen att kontakta oss via formuläret eller telefonnummer 020-105050.

Hur fungerar fågelpiggar?

Fågelpiggar i rostfritt hindrar fåglar från att landa på den yta där de är monterade. Produkten kommer inte att orsaka skador på fåglarna med gör det fysiskt svårt att lyckas landa. Montera fågelpiggar som upplevs så irriterande av djuren att de väljer att landa på andra ytor istället. Fungerar något bättre på lite större fåglar som exempelvis duvor som är i behov av större yta för att landa. Det är ett diskret skydd som inte kommer att påverka det estetiska utseendet på fastigheten.

Håll borta fåglarna från taket med Daddi Long Legs

Formen är lik en spindel där Daddi Long Legs sprider ut sig på taket. Produkten finns i två olika storlekar och fästs i tre skruvar. Fågelpiggarna kommer att rotera och röra sig i vinden och göra det omöjligt att landa. Är det en yta som du inte vill borra i går det istället att fästa dessa fågelpiggar med lim vid montering. Det kan vara exempelvis på båtar eller ömtåliga tak som ändå behöver skyddas från fåglar. En universalanordning som kan användas på alla ytor för att skrämma de mest envisa fåglar.

Köp fågelpiggar i rostfritt material

Rostfritt material är hållbart och kräver minimalt med underhåll. Fågelpiggar som är tillverkat i rostfritt har en lång hållbarhet och tål att användas i det nordiska klimatet. Finns i flertalet olika storlekar och former utifrån vilken yta som de kommer att placeras på. Kan användas på alla ytor – från den lilla sommarstugan till stora idrottsplatser. Minska skadegörelse från fåglar med en skonsam metod. Djur tar inte skada och de håller en hög kvalitet. Installera en eller flera fågelpiggar där de gärna landar och slår sig till ro.

Skräm bort duvor, svalor och andra fåglar

Det finns flera sätt att skrämma bort fåglar från området. Fågelpiggar på tak är mycket effektiv mot duvor, svalor och andra fåglar som gärna vill hitta en plats att sitta på. Vid montering kan fågelpiggar även installeras på de ytor som är böjda genom bra följsamhet. Montering av fågelpiggar kan ske på tak, lampor, undertak och andra ytor där du inte önskar att fåglarna ska sitta. Rör det sig mycket fåglar i området kan de göra skador på bilar, attackera passerande människor och liknande problem. Låt fågelpiggar från Uteprodukter hålla fåglar på avstånd år efter år.