Din kundvagn är tom

HemStaket & StängselMobila grindar

Mobila grindar

En mobil grind är optimal lösning för tillfälliga avspärrningar och gör det lätt att hålla obehöriga personer på avstånd. Uteprodukter har ett brett sortiment av robusta produkter för varje tillfälle. Skjutgrind, rotationsgrind och elektrisk grind är några av de modeller som vi säljer. Alla produkter håller hög kvalitet och är framtagna att användas dagligen i alla miljöer. Kontakta oss via formuläret eller telefon 020-105050 – vi finns här för att besvara dina frågor!

Köp motordriven skjutgrind för industri och företag

Öppna och stäng en motordriven skjutgrind bekvämt med fjärrkontroll. Det innebär att ni kan sitta kvar i bilen och reglera grinden med ett enkelt knapptryck. Skjutgrind med motor kommer med både klämskydd och nödstopp för ökad säkerhet. Framtagen för det nordiska klimatet och mycket populär bland industrier och företag. Använd en automatisk skjutgrind för att stänga av infarter med en bredd på upp till sex meter. Vid leverans är grinden komplett med både att de automatik och styrskåp för att omgående vara redo att brukas på önskad plats.

Stäng av infarter med elektrisk slaggrind

Slaggrind är en funktionell typ av grind som är tillverkad i varmförzinkat stål. En mobil slaggrind har en höjd på två meter och är utrustad med överklättringsskydd i form av taggtråd. Elektrisk slaggrind kommer med blixtljus och varselskyltar för att kunna märka ut dess placering. Grinden är förberedd att koppla in ID06 passagesystem och har en 3-kanals radiomottagare. Bra för tillfällig avspärrning vid exempelvis pågående vägarbete så arbetet kan genomföras på ett säkert och kontrollerat sätt. Kan användas året runt och har skyddsgrad 2.

Mobil rotationsgrind för tillfällig avspärrning

Kontrollera vilka personer som kommer in på ett område med en rotationsgrind. Mobil rotationsgrind kan användas vid evenemang, arbetsplatser och liknande. Kan anslutas till knappsats, kortläsare, ID06 och andra elektroniska enheter. Endast en person i taget kan passera genom grinden. Det går att ställa in enkel eller dubbel rotationsriktning för ett kontrollerat in- och utflöde av människor. I taket finns LED-belysning som ger en välkomnande känsla. Utformningen och designen är estetiskt tilltalande för att passa in i alla omgivningar på ett naturligt sätt.

Hitta mobil och flyttbar grind för era behov

Det finns många tillfällen då en mobil grind kan komma till användning. En flyttbar grind kan placeras ut både för att hindra motorburen trafik och gångtrafikanter att passera. Modellerna är stadiga och kan placeras plan yta. Vid en infart till privat parkering, ett avspärrat område eller en väg som behöver stängas av. Uteprodukter säljer mobila grindar till bra pris som är konstruerad för daglig användning. Automatik och fjärrkontroll gör det bekvämt att använda och flera möjligheter till anpassning efter de behov som ni har.