Din kundvagn är tom

HemMarint & BadDusch & BadUteduschar

Uteduschar

Det är något magiskt med att duscha utomhus. Luften som svalkar mot huden samtidigt som det varma vattnet strilar ner. Välj bland ett brett utbud av duschar för både privat och offentligt bruk. Utedusch finns i många färger och modeller, här finns möjlighet att hitta en för varje miljö och område. På Uteprodukter hjälper vi gärna till att guida dig rätt. Kontakta oss via formuläret på vår hemsida eller ring på 020-105050.

Köp utedusch med soluppvärmd beredare online

Ta tillvara på solens strålar och investera i en utedusch med soluppvärmd beredare. Online på vår hemsida finns ett stort utbud av uteduschar i olika design. Solen värmer upp den tank av vatten som finns och du kan sedan njuta av det varma vattnet. Optimalt för den privata villan där ni vill kunna duscha i trädgården. Produkterna är tillverkade i tåligt och hållbart material som kräver minimalt med underhåll. Det ska bara vara att använda en utedusch med varmt och kallt vatten direkt.

Vattentank med kapacitet från 23 & 30 upp till 40 liter

Välj vattentank utifrån antalet personer som kommer att använda en utedusch. Det finns vattentank med kapacitet från 23,30 och upp till 40 l vatten. Om du tycker om att stå länge under vattnets strålar och njuta rekommenderas en större tank. Fördelen är att det finns mer vatten att använda, nackdelen är att det tar längre tid att värma upp. Låt en utedusch med golv bli ett populärt inslag i det egna hemmet. Lika skönt att svalka sig i en varm sommardag som att värma upp sig en sval sommardag.

Placera uteduschen på trädäcket vid poolen

Gör det enkelt att bibehålla god hygien vid poolen. Att duscha av sig innan ett dopp minskar behovet av kraftig rening, liksom att det är bra för huden att efteråt skölja av sig eventuellt klorvatten. Utedusch vid pool trädäck gör att den alltid är tillgänglig och nära. Det finns både duschar med vatten från ovan samt de där handtag medföljer. En mängd olika alternativ för att hela familjen ska kunna använda en utedusch. Produkter av högsta kvalitet som fortsätter att hålla år efter år.

Rostfri eller färg – brett sortiment av fina uteduschar hos oss

Hitta en färg som du tycker om. Diskret som smälter in i omgivningen eller en stark färg som sticker ut. Det tåliga materialet polyeten finns i rostfritt, rött, blått, grönt och många andra lockande färger. Färger för alla miljöer, oavsett om det är mitt i staden vid en modern villa eller mer lantlig atmosfär. Utedusch är både mysigt och skönt, något som är populärt i alla åldrar. Utedusch som värms upp av solen eller kopplas på det befintliga vattensystemet, det finns något för alla hos Uteprodukter.