Din kundvagn är tom

HemTrafik & VägTrafikskyltarParkeringsskyltar

Parkeringsskyltar

I denna sektion på Uteprodukter.se hittar du ett heltäckande sortiment av hållbara och prisvärda parkeringsskyltar som passar såväl privata fastighetsägare som företag, kommuner och landsting. Här finns allt från klassiska P-skyltar och olika typer av förbudsskyltar till anpassningsbara parkeringsskyltar med plats för egen text. Handla fraktfritt direkt online eller hör av dig med en offertförfrågan!

Om du bedriver någon typ av affärsverksamhet är parkeringsplatsen en utmärkt säljkanal – gå inte miste om att använda den! Med våra välkomnande parkeringsskyltar kan du skapa ett gott intryck hos dina kunder innan de ens kommer innanför dörren! Är ditt företag beroende av väl fungerande logistik och behöver ha fritt fram för leveranser? Med tydliga och informativa parkeringsförbudsskyltar kan du säkerställa att lastplatser, garage, in- och utfarter inte blockeras av felparkerade bilar i tid och otid. Vill du erbjuda dina anställda reserverade parkeringsplatser och endast avsätta specifika fickor till besökande? Eller behöver du som fastighetsägare markera vilka platser som är privata eller förhyrda? Med rätt parkeringsskyltar blir det enkelt!

På Uteprodukter.se finner du förbuds- och parkeringsskyltar för alla behov, oavsett om du är näringsidkare, privat fastighetsägare, representant för en bostadsrättsförening eller ansvarig på kommun eller landsting. Utöver enkla P-skyltar inkluderar vårt breda sortiment parkeringsskyltar i flera olika varianter för hyrd, privat och reserverad parkering, liksom besökande, handikapp- och kundparkering. Skyltarna för besökande och kundparkering finns både med och utan texten ”Välkommen!”. Våra förbudsskyltar kommer också i ett flertal utföranden med olika text, såsom ”parkering förbjuden”, ”garage”, ”lastplats”, ”utfart” och ”inkörsport”. Vi har även parkeringsskyltar med plats för tillägg av egen text. Ett utmärkt val om du vet att du behöver påminna om användning av P-skiva, informera om parkeringstaxa, addera tids- och datumangivelser eller upplysa om andra regler. Observera att dessa parkeringsskyltar säljs med ett blankt utrymme. Kunden får själv ombesörja eventuella texttillägg efter leverans.

 

Samtliga parkeringsskyltar i utbudet är tillverkade i underhållsfri aluminium och avsedda för montering utomhus, antingen på vägg eller stolpe. Passande stolprör, fundament och fästen finns att köpa till separat. Om du har några frågor eller vill veta mer om någon av våra parkeringsskyltar är du givetvis välkommen att kontakta oss!