Din kundvagn är tom

HemBrf & TrapphusInformationstavlor

Informationstavlor

Vi har i vårt sortiment skaffat informationstavlor för alla ändamål och uppgifter. Vare sig du vill ha en designad, budget för inne eller utomhus så skall du finna denna anslagstavla hos oss. Våra informationstavlor kan utrustas med stolpar så de blir fristående samt LED-belysning. Vi har alltid bra pris och snabb leverans på informationstavlor. Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp.

Det finns en mängd av olika informationstavlor, tillverkade i olika material, i olika storlekar. I bland kan det vara svårt att finna vilken informationstavla som är bäst lämpad för just ett specifikt ändamål. Skall tavla gå att låsa, skall det vara vandalsäkertglas, skall den stå inne eller ute. Tveka inte med att kontakta oss om Ni har några frågor. Informationstavlan används i första hand för att förmedla ett budskap på ett säkert sätt i en offentlig miljö. Informationstavlan kallas även ibland för anslagstavla eller skyltskåp. Informationstavlan fungerar lika bra i trappuppgången som ett våningsregister som på företaget eller varför inte vid motionsspåret.

När du skall beställa ett skåp är det viktigt att du vet om det skall vara inne eller ute? Skall det monteras på en vägg eller på en stolpe? Behöver vi förse informationstavlan med belysning? Vilken storlek skall vi ha? Skall det vara en stående eller liggande design? Oavsett vad du söker skall du finna det i vårt sortiment. Vi kan även specialtillverka informationsskåp efter önskemål.