Din kundvagn är tom

HemBrf & TrapphusInformationstavlor

Informationstavlor

När du vill få ut ett budskap till många människor på ett säkert och hållbart sätt, kan en informationstavla vara ett bra alternativ. Oavsett om du vill kunna sätta upp en infotavla i ett trapphus eller om du vill informera om er verksamhet på en anslagstavla utomhus, finns flera olika varianter att välja mellan. Hos Uteprodukter finns infotavlor som kan användas som både anslagstavla utomhus och inomhus eller som trapphustavlor, beroende på vilket behov som finns. Våra informationstavlor finns i flera material och storlekar, anpassade för både inomhus- och utomhusbruk. Informationstavlorna för utomhusbruk kan användas med stolpar, för att slippa montering på exempelvis en husvägg.
 

ANSLAGSTAVLA UTOMHUS

I bostadsrättsföreningar, utanför offentliga miljöer eller andra verksamheter, kan det ibland vara praktiskt att kunna informera besökare om olika saker. Det kan röra sig om kontaktuppgifter, öppettider, vägbeskrivningar eller liknande. Eftersom våra informationstavlor, som kan användas utomhus, kan utrustas med både stolpar och användas som skyltskåp med belysning, är de lämpliga att användas för att förmedla viktig information på strategiska platser. En informationstavla inomhus eller utomhus kan också med fördel användas som första hjälpen-informationstavla, så att du alltid kan vara säker på att informationen når alla besökare eller anställda. Om du säljer ett skyltskåp eller en infotavla som går att låsa, kan du också se till att informationen får finnas kvar så länge den är aktuell. Vill du ha extra säkra informationstavlor kan du dessutom välja någon av våra modeller med säkerhetsglas, för att minimera risken för skadegörelse. Vi har dessutom dubbelsidiga infotavlor så att du kan maximera ytan du har tillgänglig för att förmedla informationen. Eftersom infotavlorna är ventilerade, slipper du också problemet med imma på insidan av glaset som kan göra budskapet svårt att läsa. Informationstavlor kan användas som butiksskyltning, anslagstavlor för föreningar och skolor och mycket mera. Eftersom vi har informationstavlor i olika storlekar och utföranden, så kan du alltid hitta en anslagstavla som passar.

NAMNTAVLOR I TRAPPHUS

Trapphuset i ett lägenhetshus är en bra plats att förmedla information från både hyresvärd och bostadsrättsföreningen. Eftersom alla boende passerar trapphuset är det en bra plats att förmedla extra viktig information om till exempel kontaktuppgifter, jourtelefonnummer och utrymningsvägar. En informationstavla kan också användas som ett våningsregister för trapphuset, så att besökare och brevbärare enkelt kan hitta till rätt lägenhet. Komplettera gärna trapphustavlan med belysning, så att informationen alltid är synlig. Hos Uteprodukter hittar du entrétavlor som rymmer flera A4-papper, så att du enkelt och smidigt kan hålla informationen uppdaterad, samtidigt som du försäkrar dig om att budskapet får sitta kvar. Dessa inomhustavlor finns i flera storlekar och färger, så att du kan hitta en entrétavla till huset som passar inredning och utrymme. När du vill förmedla ett budskap på en plats där många människor rör sig är informationstavlor praktiska och säkra sätt att göra detta på. Hos Uteprodukter hittar du infotavlor i flera olika stilar och storlekar, både för användning inomhus och utomhus. Du kan dessutom komplettera med stolpar och belysning för att passa just er verksamhets behov. Behöver du hjälp att välja rätt informationstavla är du alltid välkommen att kontakta oss, så guidar vi dig vidare!