Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöGungorKlätterrep

Klätterrep

Barn älskar att klättra, gunga och svinga sig fram. Ett klätterrep eller en klätterstege är ett måste för den lilla äventyraren. Det fantastiska är att barn tränar upp många grundläggande kunskaper genom att klättra, de blir starkare i kroppen och får ökad koordination och balans. Samtidigt bidrar ett klätterrep eller klätterstege till mycket glädje i leken! Repet eller stegen kan hängas upp i en gungställning eller fästas i ett passande träd. Kontakta gärna oss för mer information om klätterrep.

Köp klätterrep till gungställning

Ett klätterrep bjuder in till många timmars rörelse, skratt och lek för både små och stora barn. Repet har många roliga användningsområden där barnen både kan klättra och svinga sig. Total lekglädje helt enkelt! Komplettera gärna det klätterrepet med en extra hög trägunga och tillhörande ställning, där barnen kan svinga och klättra extra högt. Vi kan varmt rekommendera Trägunga High som är en stor favorit hemma i trädgården, speciellt hos de äldre barnen som gillar höga höjder.

Klätterstege som passar barn

Att leka utomhus är bra för både kropp och själ. En klätterstege för barn kan ge många timmars fantasifull lek hemma i trädgården. Det spelar ingen roll om stegen används för att komma upp i kojan eller för att klättra på i gungställningen. En klätterstege är alltid lika rolig och användbar. Hos oss hittar du klätterstegar av god kvalitet och med lång livslängd. Ge barnen många härliga rörelseupplevelser, det ska vara skoj att leka utomhus.