Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöSkateboardramper

Skateboardramper

Skateboard som även kallas skejtboard, eller rullbräda har sina rötter i USA och uppkom av surfare som vill ha något att göra när det inte gick att surfa. Med åren har åkningen utvecklats till en stor sport med miljoner utövare och världsmästerskapstävlingar samt en OS-gren.

Man kan utöva sporten i ramp eller eller på gatan, det som kallas som street då använder man naturliga hinder på gator och torg. Andra grenar är slalom som var det första erkända sättet att utöva skateboardåkning på. Downhill innebär att man åker snabbt ner för branta backar.

Nu finns det stora parker uppbyggda enbart för sporten där man kan utöva tricks.

 

I nästan varje stad i dag finns det skateboardramper och parker. Man kan bygga skateboardramperna själv eller köpa färdig utrustning som är stryktålig och beprövad. Vårt sortiment omfattar det mesta som man kan önska sig såsom; rails, ramper, spine-ramp, boxar och hopp. Allt är anpassat för att tåla tuffa krav i den offentliga miljön men fungerar lika bra i det privata hemmet. Vår utrustning är tillverkad i kraftig helgjuten plast eller halkfritt trämaterial med en varmgalvaniserad stålram.

Vi har alltid bra priser och snabba leveranser på vår skateboardutrustning.

Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om skateboardramper.