Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöPlattor & MurarTrädgårdsplattor

Trädgårdsplattor

Hos oss på Uteprodukter.se kan du köpa trädgårdsplattor i en mängd olika varianter – från klassisk smågatsten och praktisk gräsarmering till strukturerade och grafiskt designade markplattor i natursten och betong. Med våra högkvalitativa trädgårdsplattor kan man inte bara uppnå otroligt vackra effekter på trädgårdsgångar, garageuppfarter och uteplatser, utan de gör sig precis lika bra i offentliga miljöer såsom parker, torg, gågator och entréer. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra trädgårdsplattor eller önskar en offert!

Vilken typ av trädgårdsplattor du än föredrar lär du garanterat finna något som faller dig i smaken här på Uteprodukter.se. Vi har ett brett sortiment av markplattor i olika modeller, tjocklekar, material, färgskiftningar och strukturer för både privata och offentliga miljöer. Med våra grafiskt mönstrade trädgårdsplattor kan du formge din uteplats eller garageuppfart på ett både unikt och personligt sätt, medan våra strukturerade markplattor och mindre gatstenar ger fantastiska möjligheter att skapa vackra gångar och uterum i trädgården. Välj mellan exklusiva trädgårdsplattor i blästrad natursten, väldesignade varianter i formgjuten betong, lättlagda smågatstenar på nät och högfunktionell gräsarmering i flera dekorativa utföranden.

Gräsarmering, genombrutna eller vilt placerade markplattor som tillåter genomväxt, är ett utmärkt alternativ på platser där du önskar behålla en naturlig profil men ändå vill ha ett stabilt underlag, exempelvis i bersån, runt poolen eller på garageuppfarten. Våra markplattor ”Birka” av gräsarmeringstyp är också ett utmärkt val om man vill lägga klassisk kullersten på gator eller torg. Perfekt vid eventuell restaurering av äldre stadsmiljöer eller om man önskar bevara en gammaldags känsla kring historiska fastigheter, men fungerar också lika fint som avbräck i modernare utemiljöer.

Var noga med att mäta området som ska plattläggas och kontrollera i produktbeskrivningen hur många trädgårdsplattor du behöver köpa för att täcka ytan. Priset som anges gäller en fylld helpall, men antalet markplattor som får plats varierar beroende på modell och storlek. Frakten ingår alltid, oavsett hur många pallar du beställer. Så gör ett smart och prisvärt val – vänd dig till oss på Uteprodukter.se när du ska köpa trädgårdsplattor!