Din kundvagn är tom

HemTrafik & VägHastighetsdisplay

Hastighetsdisplay

Sänk hastigheten efter vägen på ett enkelt sätt genom att använda en hastighetsdisplay. Portabla skyltar som på ett effektivt sätt fångar uppmärksamheten hos förare och får dem att lyfta foten från gaspedalen. I sortimentet finns flertalet olika skyltar som alla har samma syfte – en säkrare miljö efter vägen för exempelvis lekande barn och gångtrafikanter. Ett prisvärt sätt för att minska antalet olyckor i området. Kontakta oss gärna via formuläret eller på telefon 020-105050.

Med en hastighetsdisplay visar studier att hastigheten sänks betydligt och förhindrar olyckor. Skyltarna är portabla och kan flyttas mellan olika områden beroende på behov. Med tillval är det lätt att föra statistik på antal fordon, hastigheter och ritning, ett smidigt sätt att hålla reda på trafiken och eventuella åtgärder. En perfekt produkt för kommuner och samfälligheter som vill få bukt på buskörningar på ett effektivt sätt eller för företag som arbetar på trafikerade vägar.

Köp hastighetsdisplay till bra pris online

Uteprodukter har ett brett sortiment av prisvärda digitala hastighetsskyltar. Vid beställning har du alltid fri frakt och snabb leverans för att snarast kunna placera ut en hastighetsdisplay. Det finns flera modeller som skiljer sig åt till utseende och storlek. Ta del av informationen som finns om respektive modell för att hitta en digital hastighetsskylt som uppfyller era krav. Kan med användas av privatpersoner efter en egen väg, av företag eller kommuner som vill ta ett krafttag mot för höga hastigheter.

Digital hastighetsskylt från Pacetell

Pacetell är ett svenskt företag som fullt ut har gått in för att tillverka olika hastighetsskyltar. De håller en mycket hög kvalitet och har ett varierat sortiment. Många studier har gjorts och resultatet visar att en hastighet som sänks betydligt resulterar i att färre olyckor inträffar. Extra viktigt utanför exempelvis skolor eller i andra områden där det är många barn som är i rörelse. Då samtliga hastighetsskyltar är portabla kan de vid behov flyttas till ett annat område eller plats både snabbt och enkelt.

Öka trafiksäkerheten med Din fart-skylt

Visa föraren vilken hastighet som den faktiskt håller med en Din fart-skylt. En inbyggd radar läser av vilken hastighet som den närmande bilen håller. Om hastigheten är för hög kommer lampor att blinka och texten “SAKTA NER” visas med röda LED-lampor. Den drivs av batterier och hastighetsgräns ställs in och anpassas via en app i mobiltelefonen. Till en Din fart-skylt går det att exempelvis köpa till batterilåda för enkelt drift med ett uppladdningsbart batteri som kan driva skylten i upp till fyra veckor.

Elektronisk hastighetsskylt för offentliga miljöer

Det finns många platser där det är önskvärt att sänka hastigheten. Offentliga miljöer som skolor och vägarbeten är två exempel där hastigheten är viktig att hålla nere. Välj en hastighetsdisplay som visar vilken hastighet en förare håller eller en som ber om visad hänsyn. Hastighetsskylt är ett effektivt sätt att fånga förarens uppmärksamhet och skapa en säkrare miljö i trafiken. Tillval är möjliga som gör det möjligt att exempelvis få statistik på hur många bilar som åkt förbi under en dag samt vilket medelhastighet som dessa bilar höll. Ett effektivt verktyg för att sänka hastigheten på ett område!