Din kundvagn är tom

HemFlaggstänger & TillbehörFlaggstångstillbehör

Flaggstångstillbehör

Utöver vårt breda sortiment av flaggstänger, flaggor och vimplar har vi även ett stort utbud av nödvändiga tillbehör och reservdelar som exempelvis flagglinor, flaggstångskulor och knape. När du handlar från Uteprodukter.se får du ett hållbart tillbehör av hög kvalité till ett mycket bra pris. Vi har stor kompetens inom allt som berör flaggstänger och kan hjälpa dig att hitta rätt material och modell för dina behov. Kontakta gärna oss om du vill veta mer om våra flaggstångstillbehör.

Välj rätt storlek på flaggstångsknopp

Flaggstångskulan är en viktigt detalj för att få till en vacker uppsyn av din flaggstång. Vi har modeller i polykarbonat som är en extremt hållbar och tålig plast. Materialet är även böjbart, vilket passar bra i en flaggstång när vinden piskar på. Polykarbonat användes även i till exempel visir, flygplansfönster och CD-skivor. Vår flaggstångskula med vindpil är gjord i mässing och ger en mer klassiskt känsla. Du kan använda vår guide för att hitta rätt storlek på knoppen för just din flaggstång.

Rätt längd på din flagglina

En stark och tålig flaggstångslina är ett måste, oavsett om flaggstången står i en villaträdgård eller utanför en företagsbyggnad. För att flaggan ska kunna användas på bästa sätt och flagga så som man önskar är det vitalt att längden på flagglinan är rätt. Vi guidar dig rätt och hjälper till med hur lång linan bör vara, beroende på hur hög din flaggstång är. Våra flagglinor är anpassade för det krävande nordiska klimatet, särskilt vinden, kylan och nederbörden som kommer under vintern.

Fundament till flaggstångsfäste

För att få till en hållbar konstruktion är det viktigt att ha ett bra fundament. Vi erbjuder flaggstångsfästen i betong med vitt glasfiberskal, ett portabelt alternativ som passar utmärkt vid exempelvis tillfälliga monteringar i samband med ett evenemang eller vid en byggarbetsplats. Om det handlar om en permanent installation rekommenderar vi istället ett prefabfundament i betong. Detta fäste monteras vanligtvis vid nybyggnationer i privata trädgårdar eller i offentliga miljöer som köpcentrum och idrottsanläggningar. Metalldelarna är varmgalvaniserade för att tåla krävande och tuffa påfrestningar.

Tillbehör & reservdelar till flaggstång

Ett av våra mest prisvärda paket är reservdelskitet med både flagglina, knape och plastclips – allt du behöver för att kunna montera och hissa upp din flagga. För reklam- och företagsflaggor kan vi varmt rekommendera att använda er av en windtracker. Med hjälp av en aluminiumarm kan flaggan alltid exponeras, även när det är vindstilla. Armen gör även så att flaggan ständigt följer vinden. Kombinera detta med flaggstångsbelysning för maximal exponering av er logga och varumärke.