Din kundvagn är tom

HemStaket & StängselIndustristängsel

Industristängsel

Det har blivit allt vanligare att bli utsatt för olika typer av inbrottsförsök. Ett bra industristängsel gör det betydligt tuffare för inkräktare att ta sig in vilket i förlängningen gör att många väljer och avstå. I sortimentet finner ni industristängsel till riktigt bra pris som håller en fantastisk kvalitet. Rejäla produkter som kommer att skydda tomten under många år. Varmt välkommen att kontakta oss på Uteprodukter vi mejl eller telefon 020-105050 för tips och råd om industristängsel.

Köp industristängsel till billigt pris online

Ett bra skydd behöver inte vara dyrt. Från ute produkter kan ni handla industristängsel billigt för att montera upp på önskad plats. Vi säljer industristängsel som levereras i form av paneler. Panelerna är lätt att hantera och därför går montering snabbt och enkelt. Alla produkter skickas med gratis frakt och snabb hantering. Industristängsel kan användas både på en privat tomt eller av företag. Passar lika bra för att hägna in en hel tomt som att tydligt avgränsa en tomtgräns eller ett specifikt område.

Industristängsel som levereras i kit

Det ska vara så enkelt som möjligt vid köp av ett industristängsel. Industri Stängselservice därför som ett helt Kit där stängselstolpar ingår för en snabb och enkel installation. Samtliga skruvar och beslag som behövs vid montering medföljer i köpet. Panelerna är lätt styva vilket gör att all montering går snabbt och enkelt. Panelerna som utgör detta industristängsel är styva vilket gör dem extra enkla att hantera. Produkten kommer med en fem års garanti, vilket kan lämnas tack vare den höga kvalitet som upprätthålls.

Skydda er fastighet och håll inbrottstjuvarna borta

Inbrottstjuvar gör det ofta så lätt som möjligt för sig. Risken att utsättas för inbrott med ett gediget staket som skyddar fastigheten eller egendomen minskar därför avsevärt. Det blir ett extra hinder att ta sig förbi och det kan istället rikta in sig på ett annat mål. Höjden på ett industristängsel gör det svårt att klättra över vilket håller nyfikna besökare på avstånd. Tjockleken på stängslet  gör att det är svårt och klippa upp för att ta sig in utan att bli upptäckt. 

Mer hållbart och starkare skydd än flätverksstängsel

Flätverksstängsel är traditionellt att använda i olika sammanhang då det är stilrent och prisvärt. Ett industristängsel har samma funktion, men är ur ett säkerhetsperspektiv ett mycket bättre val. Det varmförzinkade stålet i panelen på ett industristängsel är kraftigt och medföljande stolpar är tillverkad i en fyrkantig stålprofil. Välj mellan flera olika höjder och längder, beroende på vart ditt industristängsel ska användas. En produkt som utvecklas i takt med att det skedde allt fler inbrott, både på villatomter och olika industritomter. Gör ett bra val genom att köpa Viking Basic Paneler.