Din kundvagn är tom

HemStaket & StängselByggstängsel

Byggstängsel

Här hittar ni alla typer av byggstängsel och tillbehör för tillfällig avstängning. Vi erbjuder kompletta prisvärda paket med byggstängsel, fordonsgrindar samt gånggrindar. I våra färdiga paket med 105 m byggstängsel ingår stängselpaneler, kopplingsklammrar, PVC-fundament samt en robust transportpall särskilt konstruerad för förvaring och transport av byggstängel. Vill ni förse ert byggstängsel med banderoll / vepa så kan vi givetvis ordna detta. Vi har alltid bra pris och snabb leverans på byggstängsel. Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp.

Mer information om byggstängsel

Att köpa byggstängsel

Våra byggstängsel eller byggstaket är mobila och används främst för att säkra och spärra av byggarbetsplatser, konsertområden och andra ställen där säkerhet är viktigt och där man vill förhindra allmänheten att komma in på området. Vi erbjuder enskilda paneler såväl som kompletta paket där byggstängslet levereras direkt på transportpall. Utöver vårt standardstängsel med raka hörn erbjuder vi tre andra olika typer av stängselpaneler. Rundade hörn, förstärkta hörn eller paneler särskilt avsedda för att förhindra klättring. Kontakta oss om du är osäker på vad som passar dig bäst.

Material

Ramarna på alla våra byggstängselpaneler är gjorda av stål. Nätet är fastsvetsat i ramen.

Banderoll / vepa för byggstängsel

Om ni vill förse ert byggstängsel med banderoller / vepa så kan vi givetvis ordna detta. Vi har alltid bra priser och snabba leveranser på våra stängsel. Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp.