Din kundvagn är tom

HemStaket & StängselByggstängsel

Byggstängsel

Här hittar ni alla typer av byggstängsel och byggstaket som behövs för en säker, tillfällig avstängning. I de färdiga paketen med 105 meter byggstängsel ingår stängselpaneler, förbindningsklämmor, PVC-fundament samt en robust transportpall, särskilt konstruerad för förvaring och transport av byggstängel. Vi erbjuder också kompletta och prisvärda paket med fordonsgrindar och gånggrindar. Givetvis kan vi hjälpa er med egen banderoll eller vepa om ni vill ha er logga på stängslet. Vi har alltid bra pris och snabb leverans. Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp.

Spärra av med mobila byggstaket

Våra byggstängsel och byggstaket används främst för att säkra och spärra av byggarbetsplatser och vid evenemang som konserter, mässor och marknader. Det är platser där säkerhet är viktigt och där man vill förhindra att obehöriga kommer in på det specifika området. De mobila stängslen är tillverkade av en stålram med en svetsad nätfyllning. Fundamenten är robusta och ger mycket bra stadga och balans till stängslet. Kontakta oss om du är osäker på vad som passar dig bäst.

Svetsade stängselpaneler

Stängslen kan fås med fyra olika typer av av stängselpaneler – raka hörn, rundade hörn och förstärkta hörn. Byggstängslet med rundade hörn i panelernas överkant ger ett mjukare intryck är en förfinad variant av storsäljaren Protect Original. Du kan även köpa paneler som är särskilt avsedda för att förhindra klättring. Den panelen har täta stängseltrådar som passar särskilt bra för riskabla platser där pressade situationer kan uppstå om obehöriga lyckas att ta sig in på området.

Gånggrind & fordonsgrind med hjul

Komplettera ditt byggstaket med en grind. Våra färdiga grindar passar till alla byggstaket och stängsel som vi säljer. Grinden levereras med hjul som gör öppning och stängning så enkel och smidig som möjligt. Vi erbjuder en gånggrind som är 1,2 meter bred och en fordonsgrind som är 4,4 meter bred. Gånggrinden levereras fraktfritt i samband med att du köper ett av våra byggstängselkit. Kom ihåg att du får fem års garanti på alla våra stängsel och staket.

Egen logga med banderoll eller vepa

När du köper ett byggstängsel för offentlig plats kan det vara en god idé att köpa till en staketbanderoll eller vepa. På så sätt kan ni visa upp företagets logga och marknadsföra er på ett effektivt och synligt sätt. Banderollerna är tillverkade i flamskyddat material av mesh och fästs i stängslet med öljetter. Komplettera ditt byggstängsel och byggstaket med en hållbar, tålig banderoll till ett prisvärt, billigt pris. Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp.