Din kundvagn är tom

HemTrafik & Väg

Trafik & Väg

Hos oss hittar du ett brett sortiment av produkter som gör att ni kan skapa en säker trafikmiljö i närområdet. Höj trafiksäkerheten genom till exempel parkeringsräcken, bommar, pollare, kantstolpar och trafikspeglar. Oavsett om det gäller en tillfällig eller permanent avstängning har vi något som passar dig, särskilt om det handlar om platser där barn vistas. Investera i trafiksäkerhet och få ett tryggare bostadsområde. Kontakta oss gärna om du har frågor kring våra produkter inom trafiksäkerhet.

 

Underkategorier

Trafiksäkerhet i bostadsområde

Att ha en god trafiksäkerhet är en viktiga fråga oavsett om du är en bostadsrättsförening, fastighetsägare eller kommun. Farthinder, bommar och pollare skapar en trygg och säker trafikmiljö i bostadsområdet och på andra offentliga platser. Ett av de absolut främsta argumenten för att investera i trafiksäkerheten är med tanke på barnen. Med rätt produkter och tillbehör kan du, trots närhet till trafik och vägar, enkelt forma en lugn och skyddad miljö som även ser tilltalande ut.

Vägförening & enskild väg

Om du är engagerade i en vägföreningen brukar arbetet med trafiksäkerhet vara av hög prioritet. Vi har redskapen som hjälper er att sköta om och förvalta era enskilda vägar och miljöer där det förekommer trafik. Det är inte alltid enkelt att veta vilka stadgar och regler som gäller för er vägförening och de enskilda vägarna. De vägar som uppfyller kriteriet för statsbidrag måste hållas öppna för allmän trafik och bidraget ska täcka bland annat underhåll och snöröjning. Läs mer på Trafikverkets hemsida.

Säkerhet vid vägarbete

När ni behöver göra en avspärrning vid ett vägarbete är det viktigt med rätt produkter för att arbetarna ska kunna jobba på tryggt och säkert. Hos oss hittar ni det som ni behöver för en tillfällig avstängning. Vi har exempelvis sidomarkering i plast, både höger- och vänsterstående samt dubbelsidiga, som ger en tydlig och reflekterande avspärrning. Om ni vill rusta upp vägen har vi reparationsasfalt som är perfekt för att laga mindre hål i asfalt. Inga verktyg eller maskiner behövs, asfaltsmassan stelnar genom tryck från trafiken.

Trafikmiljö på vintern

Vintertid är det särskilt viktigt att tänka på säkerhet i trafiken och på vägarna, både för sin egen och andras skull. Ett bra redskap som kan förhindra olyckor, och hjälpa snöskottarna, är snökäppar. De är väldigt användbara för att kunna markera var vägkanten går när snön täcker marken. De käppar vi erbjuder följer Trafikverkets standard. Ett permanent alternativ är kantstolpar. Om ni saknar något i vårt sortiment eller är ute efter en specifik produkt som vi inte har inne just nu, tveka inte med att kontakta oss.