Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöBelysningArmaturer

Armaturer

Armaturer har ett väldigt brett användningsområde inom både offentlig och privat miljö. I vårt sortiment finns armatur för både inomhus- och utomhusbruk. Dessa kan monteras i tak, på vägg eller stolpe i ett stort antal olika utföranden.  Hos oss hittar du allt från klassiska modeller till produkter i mer modern design. Gemensamt för alla är den senaste tekniken och att de tål långvarig användning utan att tappa i funktion. Kontakta gärna oss om du har frågor eller behöver hjälp och rådgivning vid köp av armaturer.

Köp armatur för offentliga miljöer online

För armatur som ska användas i offentliga miljöer ställs krav på att produkterna är rejäla och hållbara, de ska tålas att användas under många år framöver. I vårt utbud finns armatur som är anpassad för offentliga utomhusmiljöer, allt från armatur i äldre, mer klassisk stil till produkter i en modern design. Dessa smälter in väl i stadsmiljön och bidrar både med utseende och funktion. En väl upplyst offentlig miljö ger ökad trivsel och invånarna uppfattar det också som en tryggare plats när det finns ordentlig belysning.

Stolpbelysning och stolparmatur i led

Att montera belysning på stolpar är ett populärt och vanligt förekommande inslag i offentliga miljöer. Utöver den klassiska stolpbelysningen finns det flera andra spännande alternativ att välja på. Stolpbelysningen ger en bred ljusbild och lämpar sig bra för allt från gång- och cykelvägar till stora parkeringar, för att nämna några användningsområden. Med stolparmatur i LED får du ett mycket energisnål belysning som har en lång livslängd, LED ger minimalt med underhåll.

Solcellsbelysning på stolpe utomhus

Ett allt mer vanligt inslag i offentliga miljöer utomhus är olika typer av solcellsbelysning, även på stolpar. Solens strålar laddar det inbyggda batteriet som ser till att stolpen och dess armatur kan lysa under många timmar när mörkret kommer. Det är ett miljövänligt alternativ till belysning som inte alls är beroende av el. Det underhållet som krävs är rengöra panelen för solcellerna så att solstrålarna kan tas emot på det mest effektiva sättet. Dagens moderna teknik är mycket effektiv och batteriet för vår solcellsbelysning på stolpe har en lång livslängd på mellan 7-10 år. Efter denna tid går det att byta ut batteriet och fortsätta använda stolpen.

Väggarmatur i led för utomhusbruk

I vårt sortiment finns även armaturer i LED som monteras direkt på väggen. Denna väggarmatur går att montera på alla sorters byggnader och ger bra belysning, samtidigt som det är ett trevligt inslag i stadsbilden. Modellerna är mycket robusta och tillverkade för att kunna fungera driftsäkert under all yttre påverkan som det nordiska klimatet innebär. De kan även stå emot exempelvis småsten och annat som kan slungas upp från marken om exempelvis fordon passerar. Väggarmaturen finns i en rad olika utföranden, beroende på vilken sort som passar den aktuella byggnaden.