Din kundvagn är tom

HemAvfall & ÅtervinningSophantering & ÅtervinningSopsäckar & Soppåsar

Sopsäckar & Soppåsar

Sophantering är något som behöver hanteras både i både privat och offentliga miljöer, exempelvis på arbetsplatser och i parker. Hos oss på Uteprodukter hittar ni ett brett utbud av soppåsar, extra kraftiga sopsäckar och storsäckar för avfallshantering av grovmaterial inom till exempel industrin. De slitstarka sopsäckarna och soppåsarna finns i flera olika storlekar och material. Kontakta gärna oss om du vill få tips och råd kring vilka sopsäckar och soppåsar som är lämpliga för era behov.

Köp stora och extra starka sopsäckar i papper

Sopsäckar i papper tillverkas av förnybara råvaror och är ett bra val ur miljösynpunkt. De extra starka sopsäckarna består faktiskt av träspill från sågverk och rester från skogsavverkningar, som toppar och grenar. Om ni har behov av kompostering och rötning är det lämpligt att använda sig av det våtstarka kraftpappret, en modell som fungerar lika bra för trädgårdsarbete hemma på tomten som i mer yrkesmässiga sammanhang när ni till exempel vill behandla matavfall genom rötning. Sopsäckarna kan användas som de är eller kombineras med någon av de säckhållare som finns i vårt breda sortiment.

Kraftiga svarta soppåsar – 60, 125 och 160 liter

De klassiska svarta soppåsarna har många olika användningsområden och är ett populärt val i både för både professionellt, yrkesmässigt bruk och hemma i privata miljöer. De kraftiga påsarna är tillverkade i återvunnet material och avger endast energi, koldioxid och vatten vid full förbränning. De svarta soppåsarna finns på rulle i storlekarna 60, 125 och 160 liter och säljs antingen per rulle eller i storpack i kartong. De passar utmärkt att använda tillsammans med någon av våra säckhållare eller säckstativ och kan placeras antingen inomhus eller utomhus.

Storsäck med handtag för avfall och grovmaterial

Vid renoveringar och industriella arbeten där det blir mycket grovmaterial att ta hand om passar det bra med storsäckar för avfallshanteringen. Storsäckarna finns med handtag och öglor, vilket gör att dem lätt kan lyftas bort med en kran. De tål rejält med vikt och har en kapacitet på upp till 1500 kilo. Du kan ha stor nytta av en storsäck även för privat bruk, om du till exempel renoverar hemma eller röjer i din trädgård. Den mindre modellen av storsäckarna kan användas tillsammans med en pirra eller säckkärra, för en enkel och smidig hantering.

Insatssäckar för sopkärl – från 360 till 800 liter

Med en insatssäck i sopkärlen, oavsett om det står hemma på tomten eller i lokalen hos ett företag, underlättar ni er avfallshantering och gör det lätt att tömma sopkärlet på ett säkert sätt. Insatssäckar passar kärl av storleken 360 och 370 liter samt kärl mellan 660-800 liter. Med säckarna minimerar ni risken för spill och håller samtidigt sopkärlen rena och fräscha. Om ni behöver frakta avfallet till en sop- eller återvinningsstationen är det betydligt enklare att ta med sig ett antal insatssäckar än att behöva transportera hela kärlet.